JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...mi a Bikáner városa melletti Karnídéví templom szent állata?
A patkány.
 

Hirdetés a honlapon

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2006. Július 31. Megtekintve: 15054
Úgy ítélem, hogy bár az átállás még nincsen teljesen készen, immár elég tartalom és funkció van a honlapon ahhoz, hogy teljes értékűnek – és állandóan a még teljesebb érték felé törekvőnek – lehessen nyilvánítani. Ennek jegyében ismét megkezdtem a hirdetők keresését. Ha érdekel ez a hirdetési lehetőség, vagy ismersz valakit, akit érdekelhet, ne habozz értesíteni!

A cikk a hirdetés után folytatódik

A  JÉ! India olvasótábora nem túl nagy létszámú, azonban jobbára India iránt erősen érdeklődő, esetleg az Indiába utazást fontolgató emberekből áll össze. Ezért elsősorban olyan hirdetők jelentkezésére számítok, akik kifejezetten ettől a célközönségtől várnak érdeklődést termékük vagy szolgáltatásuk iránt.

A honlap sokféle hirdetési lehetőséget kínál, az oldal különböző pontjain elhelyezhető klasszikus bannerektől kezdve a fizetett linkeken és a kulcsszóhoz kapcsolódó hirdetéseken át a komplett PR-cikkek elhelyezéséig. Ezekről részletes tájékoztatást a Médiaajánlat nyújt, amelyet az oldal tetején megjelenő hirdetés-hirdetés segítségével, illetve a jobb oldali Kapcsolat menüből érhetsz el.

A hirdetési szolgáltatás most "nyitási akció" keretében rendkívül kedvező tarifákkal vehető igénybe, illetve nyitott vagyok természetbeni ellenszolgáltatások megtárgyalására is. A kedvezményes hirdetési díjakat szintén a Médiaajánlat részletezi.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.