JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...hány sáfrányvirágból lesz egy kiló sáfrány?
Körülbelül százötvenezerből.
 

Kezdődik a csütörtökök évada

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2006. Szeptember 2. Megtekintve: 2439

Szeptember 14-én lesz az eltés csütörtök esti programsorozat megnyitó ünnepsége, és szeptember 21-től a szokásos rend szerint halad majd a program. Az előadásokról még nincsen pontos információ, de ami késik, nem múlik. Az egyes alkalmakról nem fog külön hír megjelenni a honlapon, hanem az Eseménynaptárból tájékozódhatsz majd az aktuális tervezetről.


A cikk a hirdetés után folytatódik

Az évnyitó buli a szokástól eltérően nem az egyetemen – és nem is a követségen – lesz, hanem az Uránia moziban. Részleteket itt olvashatsz: Csütörtökök: tanévnyitó.

Ha még nem tudnád, mit is jelent ez a fogalom magyar indiás körökben, hogy csütörtök este, akkor a rendezvény általános leírását itt találod meg: Csütörtök esték.

Jómagam nem tudok ott lenni a megnyitón, mert Angliában leszek azokban a napokban. Így a nagykövet úrnak valaki más fog majd tolmácsolni. A következő hetekben viszont ha csak tehetem, megjelenek majd az előadásokon, szükség szerint tolmács, máskor pedig látogató szerepében.

Ne feledd: az egyes heti előadások ismertetőjét a lehető leghamarabb meg fogom jelentetni az Eseménynaptárban.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.