JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...hány mozijegyet adnak el Indiában évente?
Körülbelül hárommilliárdot.
 

Újévi beharangozó

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2006. December 23. Megtekintve: 1893
Egy jó ideje még arra sem volt kapacitásom, hogy legalább egy csokor új képpel kedveskedjem a honlapon. Szentestétől kezdve azonban megint visszatérünk a régi kerékvágásba: hosszú ideig naponta egy új fotó jelenik majd meg a honlapon, és szeretnék még a közeljövőben több más újdonságot is megvalósítani.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az újdonságok hiányát természetesen időhiány okozta. Mint sokan tudjátok, kb. 4 hetet az ősszel Indiában töltöttem – erre az időre még előre bekészítettem napi új cikkeket, de hazajövetelem után rengeteg egyéb munkát és teendőt kellett pótolni. Azóta tehát viszonylag kevés időm volt a honlapra, és ami volt, azt felemésztette a költöztetés körüli mizéria (ami egyébként könnyen lehet, hogy hamarosan újra kezdődik – majd meglátjuk).

No de a lényeg: nyakunkon a karácsony, és sikerült ajándék gyanánt összehoznom legalább egy nagy csokor fotót. A következő három hónapban napi egy kép jelenik majd meg a mostani indiai utam terméséből. Aztán – ahogy az időm engedi – a honlap többi rovatát is bővíteni szeretném.

Várható a közeljövőben egy új cikk a JÉ! Nepál szekcióban. Előbb-utóbb lesz egy-két új írás öltözködésről, valamint szeretnék további indiai ünnepeket is bemutatni.

Azután lesznek majd új területei is a honlapnak – talán nem nagyon hamar, de mindenképpen valamikor az újévben. A letöltések között apró kis videókat is el fogok helyezni. Tervezem a konyharovat bővítését fűszerek leírásával és receptekkel. És lesz majd egy vendégkönyv is – olyan felület, ahová a fórummal ellentétben regisztráció nélkül is írni lehet majd.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.