JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...mitől rongálódtak meg Elephanta szigetének páratlan szépségű szobrai?
Leginkább a portugálok ágyútüzétől.
 

Videók és szárik

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Január 6. Megtekintve: 8844
Az ünnepek alatt szorgosan dolgoztam – a háttérben – a honlapon, úgyhogy hamarosan csörgedezni kezdenek a további újdonságok – kezdve a rövidfilmekkel. Először azzal foglalkozunk majd, hogy hogyan kell száriba öltözni. Remélem, sok lányt érdekel ☺

A cikk a hirdetés után folytatódik

Holnaptól kezdve a Letöltések rovat hetente egy filmecskével fog gazdagodni. Persze ne valami komoly dolgokra gondoljatok – sem az én technikai lehetőségeim, sem a honlap keretei nem teszik ezt lehetővé. Viszont mégiscsak van sok olyan dolog, amit egy pici és homályos videofelvétel is jobban bemutat – hát még, ha hang is tartozik hozzá -, mint egy akármilyen jó minőségű fotó.

Úgyhogy indulnak a "kisfilmek a nagyvilágból" – és az első filmecske azt fogja bemutatni, hogy hogyan kell felvenni a szárit, ezt a misztikus-mitikus ruhadarabot, ami valójában nem több egy hosszú lepedőnél ☺

Természetesen – éppúgy, mint az eddigi letöltésekhez – a filmekhez is csak a regisztrált tagok férhetnek majd hozzá.

De nem a film lesz az egyetlen száriügyi fejlemény, mert úton van már egy képes-szöveges leírás is, ami pontosan és érthetően elmagyarázza majd ezt az öltözködészeti rejtélyt.

Ami pedig a további filmeket illet: majd meglátjátok. Lesz köztük félperces és ötperces, de hosszabb nemigen; lesz déli és északi, hangos és néma, valódi és kitalált, érdekes és unalmas ☺


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Videók és szárik
( Beszter – 2007.01.06, 23:13 )

Hurrá!

Hol találod?
( Dániel – 2007.01.08, 14:54 )

A száris ígéretek teljesültek. Itt találod őket: Öltözzünk száriba – 1, Öltözzünk száriba – 2 (letölthető filmek, csak tagoknak), és A szári felvétele (képes-szöveges útmutató).

Videók és szárik
( ahama – 2008.02.15, 17:13 )

Szia!
Nagyon tetszenek és hasznosak a száris videók. Szárit viselő babát tervezek varrni és a helyes arányok miatt szeretném megtudni a szárik pontos méretét ( többféle méret is van? ) Köszönöm szépen!

Videók és szárik
( Dániel – 2008.02.15, 17:21 )

Gondolom, visszanézel majd ide a válaszért. Hajszálpontosat nem tudok mondani (esetleg tedd fel az öltözködős fórumtopikba, ha ennél pontosabb kell; itt más nem fogja megtalálni, legfeljebb véletlenül), meg szerintem nem is igazán szabványos. Mindenesetre a szári szélessége 100-120 cm körül szokott lenni, a standard hossz pedig 4.5, 6 vagy 9 méter. A 4.5 méteres (5 yardos) a legszokványosabb.

Re: Videók és szárik
( ahama – 2008.02.15, 17:54 )

Köszönöm a hipergyors választ! Ez tökéletesen elegendő most. Elnézés, még kicsit ügyetlenül mozgolódom itt, de már kezdem kiismerni magam és egyre jobban tetszik Mosoly)

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.