JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...mi az a Kohinoor?
Egy nagyhírű gyémánt; a neve perzsául azt jelenti: fényhegy.
 

Jönnek a kaják

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Január 11. Megtekintve: 3029
Haladok az évvégi ígéretek teljesítésével. Kezdődik a konyhaszekció felturbózása. Persze apránként. Nem fog a semmiből előrittyenni egy komplett indiai szakácskönyv vagy főzőtanfolyam – hanem indulunk a kályhától, és idő múltával egyre több minden lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Holnaptól elkezdenek megjelengetni a fűszerek rövid leírásai – először magyarul, aztán pedig később majd minden fűszer hindí nevéhez is lesz egy szócikk. Ábécérendben, naponta egy.

A hétvégén pedig valószínűleg felbukkan majd az első recept. A receptgyűjtemény alapdolgokkal indul, aztán jön hozzá néhány kedvenc saját receptem. És remélem, hogy majd ti is fogjátok gyarapítani – hiszen természetesen a tagoknak is lehetőségük lesz recepteket beküldeni, és ez már talán olyasvalami, amiben végre számíthatok is a hozzájárulásokra.


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Jönnek a kaják
( Dániel – 2007.01.17, 16:31 )

A recepteket itt találjátok: http://jeindia.hu/index.php/recipes/ – a fűszercikkeket pedig itt: http://jeindia.hu/index.php/glossary/c224/

Fűszerfotók
( Dániel – 2007.02.04, 18:33 )

Mától pedig csörgedeztetem a fűszereket ábrázoló fotókat. Szerintem jók lettek. Itt találjátok őket , a konyha és a fotók metszéspontján.

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.