JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...honnan ered a Zen buddhizmus neve?
A szanszkrit dhjána szóból.
 

Nyár a JÉ! Indián

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Július 10. Megtekintve: 2467
Ebben a rövid hírecskében azt írom le, hogy mire számíthattok a honlapon a nyár folyamán. A rövid összegzés így szól: nem sokra. A cikkből kiderül, hogy mi az a nem sok, és miért nem sok.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az elmúlt hetekben minden szabadidőmet - meg a nem szabad, elvileg munkával töltendő időm nagy részét is - lefoglalta egy lakásfelújítási projekt, így nemigen volt időm a honlappal foglalkozni.

Ma végre sikerült annyi időt találnom, hogy megírjam Dzsanamédzsaja kígyóáldozatának történetéhez a rég esedékes következő epizódot: A kígyóáldozat - 6: A halhatatlanság itala. Ezzel az első altörténet lezárult. Magának a kígyóáldozatnak persze még híre-hamva sincsen, de ahogy Ende mondaná, ez már egy más történet, és elbeszélésére más alkalommal kerül majd sor. Egyszóval majd egyszer folytatom a legendát.

A mostanában hetente megjelenő recepteket már jóelőre megírtam, így azokkal nem kellett foglalkozni - de sajnos ezek is még július folyamán kifogynak majd, így hát hamarosan beköszönt a nyári pangás. 

Hogy miért lesz pangás ahelyett, hogy szorgosan írnám az újabb tartalmakat a honlapra? Azért, mert két nap múlva megyek Indiába. Lehet irigyelni, mert ez jó dolog. Ráadásul - hosszú idő óta először - teljesen a sajád kedvtelésemre és épülésemre megyek, nem pedig mások bérenceként. (Ennek persze az a hátulütője, hogy saját tőkéből kell megoldani a finanszírozást...)

Egyszóval a honlap egy időre magára marad, hacsak ti, olvasók nem küldtök be új dolgokat rá. Emailekre is csak időnként fogok tudni reagálni, amíg el vagyok utazva, de a fórumot rendszeresen megnézem majd, meg persze írok is rá. Útibeszámolómat itt olvashatjátok majd.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.