JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...mi is az a fakír tulajdonképpen?
Muszlim szent ember.
 

Leállás 19-én

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Október 17. Megtekintve: 2126
Október 19-én (pénteken) este 9 órától a  JÉ! India átmenetileg elérhetetlenné válik. A leállást a tárhelyszolgáltató intézi; a szerverek fizikai költöztetése miatt van erre szükség.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Arról sajnos nem beszél a szolgáltató közleménye (amelyet én is csak bő 49 órával a tervezett leállás előtt kaptam meg), hogy meddig fog tartani a szünet. Feltételezem, hogy profin oldják meg, de mégiscsak arról van szó, hogy fogják magukat a szervergépeket, és új környezetbe szállítva indítják őket újra. Ezt - gondolom - mindenféle tesztelés előzi meg, valamint némi átépítés, bővítés is történik majd egy füst alatt.

A lényeg: remélhetőleg legkésőbb péntek reggelre újra működnek majd a gépek. És bízhatunk benne, hogy még jobban, még gyorsabban, mint eddig.


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Leállás 19-én
( Dániel – 2007.10.20, 08:41 )

Mint látjátok, minden szépen helyreállt, és alig 1-2 óráig tartott a leállás.

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.