JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...hol és mikor épült Ázsia első vasúti pályája?
1853-ban, Bombayben.


Csütörtök esték

Megjelent: 2007. Október 19. Megtekintve: 6465
Szeretném felhívni a figyelmedet egy ingyenes programra, amely – az Indiai Nagykövetség támogatásával – immár 1993 óta rendszeresen várja az India iránt érdeklődő látogatókat.

Az előadássorozat szervezője Dr. Négyesi Mária az ELTE Indoeurópai Nyelvtudományi Tanszékéről. (Szerénytelen személyemmel tolmácsként vagy látogatóként találkozhatsz, néha pedig előadóként.) A kurrens helyszín az Indiai Kulturális Központ (Budapest 1025, Búzavirág u. 14.), a kezdés ideje pedig ismét este fél hét.

A tanév során (kb. szeptember közepétől december közepéig és február elejétől május végéig) minden csütörtök este hatkor más-más meghívott szakember beszél valamely Indiával szegről-végről kapcsolatos témáról. Az előadás előtt és után ingyenes hindí nyelvórákra is van lehetőség (bár értelemszerűen kezdőként csatlakozni csak a tanév elején érdemes; fél hattól haladó, fél nyolctól pedig kezdő nyelvóra).

A pontos programot sajnos ritkán lehet hosszú távra előre tudni, mivel az előadók beszervezése folyamatos munkát igényel, és még így sem teljesen biztos. Magam sem tudom garantálni, hogy mindig megtalálod a honlapon a friss és aktuális programot, de igyekezni fogok, hogy időben frissítsek - keresd az Eseménynaptárban a csütörtök estéket.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Csütörtök esték
( melanium album – 2011.09.07, 14:12 )

Szia!

Én "sajnos" csak most értesültem ezekről a csütörtöki estékről! Nagyon szeretnék csatlakozni! Érdekel a kulturális előadás-sorozat, de a hindi nyelvbe is nagyon-nagyon belekóstolnék, szigoruan igen kezdő szinten. Emlitetted, hogy az Indiai Kulturális Központ létrejöttével a helyszin és az időpont is megváltozott. Kérlek ird meg nekem az uj időpontot, a helyszin akkor gondolom a Buzavirág utca? Vagy mégsem? Köszönöm válaszod, remélem még nem késtem le a csatlakozást ezegyszer! Szia Anna

Csütörtök esték
( Dániel – 2011.09.07, 15:42 )

Búzavirág utca, mint az fent áll. Valószínűleg szeptember 22-én fog kezdődni az idén ősszel a program, úgyhogy semmiről sem késtél le.

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.