JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...mi a Bikáner városa melletti Karnídéví templom szent állata?
A patkány.
 

Hirdetések: Csütörtök esték és Filmklub

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Október 19. Megtekintve: 2796
A régi és rendszeres látogatók úgyis tudják, mik azok a csütörtök esték, és mi az a filmklub. De hála az egeknek, mindig vannak újabb érdeklődők, újabb tagok. Nekem pedig volt egy szörnyű mulasztásom: idén nyár eleje óta elég nehéz volt a honlapon megtalálni, mi is igazából ez a két programsorozat. Ezt a mulasztást - ami szeptemberben, a programok újraindulásával lett igazán égető - pótoltam most be.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az Eseménynaptárban rendszeresen megjelenik a Csütörtök esték és a Filmklub programja. Technikai okokból idén ősszel máshogyan valósítottam meg ezt a megjelenítést, mint az előző félévben: biztos akad, aki emlékszik még, hogy az előző félévben minden ilyen program kétszer jelent meg az eseménynaptárban. Az első megjelenése az általános ismertetőre vezetett, a második pedig az aktuális programra.

Ebben persze az volt a rossz, hogy sok helyet foglalt az oldalon, és ráadásul megtévesztő is lehetett, amíg az ember ki nem ismerte, hogy így van. Úgyhogy most ősztől csak egyszer, az aktuális programmal tettem bele a naptárba ezeket - így viszont elsüllyedt az általános leírás.

Rég terveztem már, hogy nyitok egy új rovatot Hirdetések címmel - ide lehet majd a jövőben tenni mindenféle egyéb PR cikket és hosszabb hirdetést. (Ha érdekel ez a lehetőség, olvasd el a Médiaajánlatot, és lépj kapcsolatba az adminisztrátorral.)

Erre most végre sor került, és a hirdetésrovat első szereplőiként megjelent a Csütörtök esték és a Hindí filmklub ismertetője. 


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.