JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...mitől rongálódtak meg Elephanta szigetének páratlan szépségű szobrai?
Leginkább a portugálok ágyútüzétől.
 

Egyelőre nincs több új kép

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. November 25. Megtekintve: 3011
Véget ért az őszi képhullás a JÉ! Indián - befejeztem a nyári indiai utazásból válogatott ízelítő csokor közzétételét.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azért nem kell csüggedni: jónéhány kiválogatott kép van még a tarsolyomban régebbi utaimról, és több útnak a terméséből még nem is válogattam a honlapra. Tehát van bőven közzétennivaló kép - csak ki kell várni, amíg ráérek válogatni, vágni, utómunkázni és honlaposítani. Ennek előbb-utóbb eljön majd az ideje, de nem ígérem, hogy még az idén.

A képszünet ellenére is lesznek új cikkek időről időre. A konyhai szekció kissé leült az utóbbi időben, de a háttérben sokat dolgoztam ezen a téren (erről majd hamarosan egy újabb hírben), és e munkám eredményeként egy-két maréknyi újabb recept várja, hogy beszerkesszem őket a honlapra - ezek hamarosan elkezdenek megjelenni, valószínűleg hetente egyesével.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.