JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...melyik a világ leghosszabb mérges kígyója?
A királykobra.
 

Sita Sings the Blues - letölthető a magyar felirat

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2009. Április 16. Megtekintve: 6874
Elkészült a Sita Sings the Blues magyar felirata. Regisztrált tagok letölthetik a  JÉ! India oldalairól.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ha még nem volna ismerős a film címe, akkor nézz bele: Sita Sings the Blues - streaming. A feliratot itt találod: Sita Sings the Blues - magyar felirat. A filmben főszerepet játszó Annette Hanshaw-dalok nincsenek lefordítva, és valószínűleg nem is lesznek - egyrészt azért, mert a copyright-cápák megcsócsálhatják azt, aki lefordítja őket, de főleg azért, mert nemigen lehetne belőlük értelmes és szép fordítást készíteni. Minden más viszont kész, le van fordítva, és elég jól be is van időzítve.

Ha valaki készít egy javított verziót a feliratból, jelezze kommentben itt vagy a letöltésnél.


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Sita Sings the Blues - letölthető a magyar felirat
( Rostás József – 2010.02.16, 17:13 )

Még nem tudok innen filmet letőlteni.

A film nem is lesz letölthető a jéindiáról, hiszen egyrészt túl sok tárhelyet foglalna, másrészt van elég hely a weben, ahonnan letölthető. (Ezek listáját - mint a film ingyenessé tételéről hírt adó cikkben (Sita Sings the Blues - ingyen) is írom - itt találod meg: http://www.sitasingstheblues.com/wiki/index.php?title=SitaSites ). Ez az oldal a magyar felirat elkészültéről ad hírt; a felirat az, ami letölthető a 
JÉ! India honlapról, be is van linkelve fönt, hogy honnan (Sita Sings the Blues - magyar felirat). Streaming videóként itt is meg lehet nézni - szintén a fent belinkelt oldalon (Sita Sings the Blues - streaming) a filmet, de persze a streamhez nem lehet feliratot passzítani.

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.