JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...hol található Kőrösi Csoma Sándor sírja?
Dardzsilingben.
 

Szerverkarbantartás februárban

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2010. Február 7. Megtekintve: 1832
A napokban némi - rövidebb, és nem túl frekventált időszakra időzített - üzemszünet várható a honlap működésében. Ha a február 7-ről 8-ra virradó éjjel nem jön be a honlap, nem kell megijedni.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A tárhelyszolgáltató értesítése szerint 2010. február 7-én, vasárnap 22 órától az operációs rendszer frissítése miatt várhatóan 30 perces üzemszünettel kell számolni. Elképzelhető még egy további, várhatóan 60 perces kimaradás 2010. február 8-án, hétfőn hajnali 2 órától - de ez valószínűleg minket nem is fog érinteni.

Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.