JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...micsoda tulajdonképpen Goa?
Portugália hajdani indiai gyarmata.


Fényképek vásárlása és eladása

Megjelent: 2010. Április 16. Megtekintve: 3679
Illusztrációra, háttérképre, reklámfotóra van szükséged? Mint talán tudod is, a honlap minden tartalmára - így a fotókra is - a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételei vonatkoznak, vagyis nem kereskedelmi célokra szabadon felhasználhatóak azzal a feltétellel, hogy hivatkozol a forrásra, és a felhasználásukkal készített munkád szerzői jogaira azonos szintű védelmet alkalmazol. Egyéb - így mindenfajta kereskedelmi célú - felhasználás a szerző engedélyéhez van kötve, és a  JÉ! India fotógalériájában található képek túlnyomó része - és még számos további indiai (és egyéb) kép megvásárolható közvetlenül a készítőtől.

Nem hivatásos, hanem határozottan amatőr fotográfus vagyok - a szó eredeti és pozitív értelmében, tehát olyasvalaki, aki élvezetből foglalkozik fényképezéssel. A felszerelésem sem profi, hanem amatőr - de amatőr kategórián belül jó, nem "lyukas szappantartó" típusú gépekkel fényképezek. Ha bármelyik fotómat felhasználná, keressen meg a  JÉ! India kapcsolat oldalán keresztül, vagy a daniel kukac jeindia pont hu címen. Képeim felhasználási jogához az alábbi módokon juthatsz hozzá:

Elektronikus képek közvetlen vásárlása

A  JÉ! India honlapon megtalálható mintegy 700 kép mellett több mint 8 000 fotóból álló indiai-nepáli archívummal rendelkezem, így ha konkrét témáról, helyszínről keres képet, érdemes rákérdezni, hogy van-e ilyenem. A képek árszabása függ az igényelt digitális kép méretétől (felbontásától), a tervezett felhasználás módjától, és a vásárolt képek összes mennyiségétől is. 

A honlap galériájában bemutatott képek megvásárolhatóak - természetesen a honlapon megjelenített vízjel nélkül - 0,3 Mpix (640x480) és/vagy 0,5 Mpix (800x600) "webes" méretekben, valamint 1,92 Mpix (1600x1200) és/vagy 4,32 Mpix (2400x1800) "normál" méretben. Igény esetén rendelkezésre bocsáthatom a képek eredeti, utómunka nélküli formáját is; ezek felbontása 2 és 10 megapixel között változik.

Fotónyomatok közvetlen vásárlása

Ha csak kép vagy poszter formájában van szükséged valamelyik képedre, szívesen vállalom digitális nyomatok elkészíttetését (igény szerint jó amatőr vagy professzionális digitális nagyítással, nem házi fusimunkában) és magyarországi postázását. Jelezd a kívánt fotót és méretet, egyeztetünk, hogy alkalmas-e a fotó eredetije adott méretű nagyításra, és rövidesen elkészítem a nyomatot.

Digitális képek vásárlása a Shutterstock ügynökségen

Képeim egy része - kevés, de erősen válogatott minőségű fotó, apránként bővülő kínálattal - stock fotóként rendkívül kedvező áron megvásárolható a Shutterstock ügynökségnél. Ezek a képek csak kis részben indiaiak, de talán egyéb képeim is érdekelhetnek. A teljes galériám itt található. Ha az én fent lévő képeim nem nyerték meg a tetszésedet, de olcsón és jogszerűen felhasználható fotókat keresel, akkor is érdemes körülnézned ennek az ügynökségnek az oldalain, hiszen mind Indiáról, mind bármi másról számos fotót találsz náluk. Ha pedig magad is jó amatőr fényképész vagy, és szívesen keresnél némi zsebpénzt a képeiddel, akkor is érdemes megnézned a Shutterstockot, és ha ezen a linken keresztül látogatod meg és regisztrálsz, akkor még nekem is segítesz (anélkül, hogy magadat megkárosítanád).


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.