JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...hány kilométer vasútvonal van Indiában?
Mintegy 63 ezer.
 

JÉ! India takarékon

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2013. Április 21. Megtekintve: 16449
A JÉ! India honlap nyolc és fél évi működés után 2013. március 25-től egy időre elérhetetlenné vált. Számos különböző körülmény folytán egyszerűen nemigen telik a kapacitásomból tovább fenntartani a honlapot. Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor már újra van egy működő JÉ! India, ez a honlap azonban kevésbé interaktív, mint a régi. Remélem, hogy idővel telni fog az időmből arra, hogy egy teljesen új alapokon működő, még a réginél is jobb JÉ! Indiát varázsoljak elő fokozatosan a semmiből - de ez a jövő zenéje. Ha tovább olvasod ezt a cikket, megtudhatod, mi nem működik most, ami 2013. március vége előtt még működött; illetve elolvashatod azt is, hogy hogyan segíthetsz az új honlap mielőbbi elkészültében.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Mi lett lekorlátozva?

Lényegében az interaktivitás szűnt meg: mostantól beláthatatlan ideig nem lehet kommenteket írni, fórumozni és cikket beküldeni; továbbá új felhasználók regisztrációját sem fogadja a honlap. Régi felhasználóként be tudsz lépni, de erre nincsen szükséged, hiszen lényegében semmi olyan nincsen, amit csak belépés után tudnál megcsinálni.

Hogyan segíthetsz?

Ha a passzív vissza-visszanézésen kívül tenni is szeretnél valamit azért, hogy megújuljon a JÉ! India, akkor az a jó hírem van, hogy tehetsz ezért. A probléma háttere egyszerűen összefoglalható: az idő pénz, de nekem mostanában sem időm, sem pénzem nincs arra, hogy a honlapot továbbra is passzióból működtessem. Ugyanakkor a honlap technikai háttere fokozatos változások révén odáig jutott, hogy a továbbiakban nem érdemes a meglévőt továbbfejleszteni vagy javítgatni, hanem jobb lenne teljesen új alapokra helyezni.

Részletezhetném itt, hogy az évek során több ezer óra munkámat tettem bele ebbe a honlapba úgy, hogy közben a saját rezsiköltségét sem hozta vissza - tehát lényegében én fizettem azért, hogy dolgozhassam a JÉ! India tartalmán. Magyarázhatnám, hogy mennyien várják tőlem, hogy hirdessek meg ezt-meg azt a honlapon úgy, hogy ők nem fizetnek érte, és még nekem kéne hálásnak lennem azért, hogy az üzleti ügyeiket meghirdethetem, merthogy azok biztosan érdeklik majd az India-kedvelőket. De ennél többet itt erről nem szeretnék írni, mert úgyis csak panaszkodás lenne.

Lássuk inkább, hogy mire volna szükségem. Természetesen leginkább három dologra: pénzre, pénzre és pénzre - de ha ez nem fér bele, akkor is hasznos lehet a segítséged:

Lelkesítéssel

Ha jártál korábban ezen a honlapon, és hasznát vetted vagy örömödet lelted benne, akkor most itt a jó alkalom, hogy ezt elmondd - akár akkor is, ha korábban a honlapra írt kommentben is elmondtad. Eressz meg egy emailt a daniel kukac JÉ! India pont hu címre, írd le benne, hogy mikor, minek, miért vetted hasznát - és ha más nem, legalább egy kicsit jobb lesz a kedvem, és talán több erőt bírok majd belefeccölni a honlap újraélesztésébe.

Hírveréssel

Segíthet az is, ha szorult helyzetemet elmondod ismerőseidnek, megosztod a Facebookon, csipogsz róla, vagy bármilyen módon kampányolsz az érdekemben.

Természetben

Az igazat megvallva erre a fajta segítségre számítok a legkevésbé, de ki tudja, hátha akad odakint valaki, aki munkával szeretne segíteni. Ha rendelkezel webfejlesztői tapasztalattal és van kedved komoly erőfeszítést végezni ingyen a JÉ! India túléléséért, akkor ne habozz megkeresni a daniel kukac JÉ! India pont hu címen.

Kisebb pénzadományokkal

Ha úgy érzed, hogy telik tőled egy kis anyagiakban kifejezhető támogatásra, akkor most nagyon itt van az ideje, hogy ezt elküldd nekem a PayPal segítségével. Ha a bal szélső oszlopban látható Donate gombra kattintasz, akkor adakozhatsz nekem. Nem tudom garantálni, hogy a támogatásod a JÉ! India újraéledéséhez fog vezetni, de azt mindenképpen megígérem, hogy minden adományozónak köszönetet mondok ezen a felületen is, és ha egyszer újra lesz JÉ! India, akkor majd ott is. (Ha kifejezetten névtelenül szeretnél támogatni, akkor azt kérlek, jelezd külön.)

Nagyobb pénzadományokkal

Ha komolyabb - mondjuk ötezer forintot meghaladó - adománnyal szeretnéd segíteni a munkámat (vagy ha bármilyen adománnyal segítenél, de nincs PayPaled), akkor kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a daniel kukac JÉ! India pont hu címen, hogy megtárgyalhassuk a feltételeket, számlaadást és egyéb részleteket. A komoly szponzoroknak is nyilvános köszönetet, és a JÉ! India feltámadása esetén prominens reklámhelyet tudok adni cserébe.

Kivásárlással

Hát, ezt sem látom túl esélyesnek, de ha már végigragozom a lehetőségeket, ezt is le kell írni ide. Ha megvásárolnád a JÉ! India.hu domainnevet és vele együtt a JÉ! India minden archív tartalmát, akkor is keress meg a daniel kukac JÉ! India pont hu címen, hogy megtárgyalhassuk a jogi és anyagi feltételeket. Komolytalan ajánlatokkal inkább kíméljetek.

Köszönet

Itt is szeretnék köszönetet mondani azoknak a keveseknek, akik a JÉ! India leállása alatt tanácsokkal és jókívánságokkal segítettek, buzdítottak a honlap fenntartására. Nélkületek nehezebb lenne a munka folytatása.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
 • Semmi
Közelgő események
 • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.