JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...micsoda voltaképpen a mesés Golkonda?
Egy erőd és egy középkori indiai királyság neve.

 

Reszkessetek, barátaim!

[ Humor | Modernek ]
Beküldte: Dániel Megjelent: 2009. Február 7.
Szerző: Balogh Dániel
No, megijedni azért nem kell. Ez a cikkecske csak egy újabb online fordítási szolgáltatás teszteléséről szól. Rég fent van a honlapon egy kis leírás arról, micsoda szörnyelem született abból, hogy angolra fordíttattam egy ingyenes fordítógéppel a  JÉ! India nyitószövegét (Dózeroljunk nyíltan). Ezúttal a Google fordítószolgáltatása kerül górcső alá.
Tovább ( 468 szó — 2 hozzászólás )


Dózeroljunk nyíltan

[ Humor | Modernek ]
Beküldte: Dániel Megjelent: 2007. Október 30.
Szerző: Balogh Dániel
Még évekkel ezelőtt kísérleteztem online fordítógépekkel. Amikor az egyetlen előtalálható fordítóprogramnak, amely tud magyarról angolra fordítani, beírtam a  JÉ! India nyitólapjáról az üdvözlő szöveget, a hasamat fogtam a nevetéstől. Tulajdonképpen rég fel akartam tenni a honlapra a fordító zseniális termékét, de valahogy mindig elmaradt. Hát most itt van.
Tovább ( 545 szó — 3 hozzászólás )

Átállás: Turistaszótár

[ Találkozások | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Augusztus 22.
Átdolgoztam és beillesztettem az új rendszerbe a régi honlap Turistaszótárát.
Tovább ( 76 szó — 2 hozzászólás )

Újdonság: Szárnyait bontogatja a Szófejtő

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Június 26.
Régóta dédelgetett tervem most megtette az első gyakorlati lépéseket a megvalósulás felé. A régi honlap Istenhatározójával kezdve lassanként létre tudok majd hozni egy – remélhetőleg idővel hatalmasra növekvő – adatbázist, amely indiai szavakat, neveket, kifejezéseket tartalmaz. Amit most szófejtők néven elérhetsz a menüből, az még csak kezdetleges és üres csontváza mindennek – ám ahhoz, hogy rendesen tudjak dolgozni a megvalósításon, nyilvánossá kellett tennem a prototípust. A csontváz anatómiájának teljes kiépítése még napokig – vagy talán hetekig – fog tartani, a hússal való kitöltés pedig mindaddig, amíg a honlap fennáll.
Tovább ( 189 szó — nincs hozzászólás )Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.