JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...micsoda valójában a curry?
Egy fűszerkeverék, amit az Indiából hazaköltöző angolok találtak ki.Költözési krónika

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2007. Március 5.
Ha rendszeres látogató vagy a  JÉ! India honlapon, akkor nyilván nem kerülte el figyelmedet az e cikk megjelenését megelőző hetekben a költözködési mizéria. Ennek eseményeit foglalom most össze, és arról is olvashatsz, hogy mi változott - és mi fog majd még változni - a költözéssel összefüggésben.
Tovább ( 1670 szó — nincs hozzászólás )

Keresgélünk 2007 januárig

[ Humor | JéBlog ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2007. Január 20.
Eltelt több mint fél év azóta, hogy legutóbb bemutattam egy csokorral az izgalmasabb keresőkifejezésekből, amiket használva olvasók jutottak el a honlapomra. Most ismét itt egy összeállítás. Tanulságos is, szórakoztató is.
Tovább ( 481 szó — 1 hozzászólás )

Jönnek a kaják

[ Konyha | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2007. Január 11.
Haladok az évvégi ígéretek teljesítésével. Kezdődik a konyhaszekció felturbózása. Persze apránként. Nem fog a semmiből előrittyenni egy komplett indiai szakácskönyv vagy főzőtanfolyam – hanem indulunk a kályhától, és idő múltával egyre több minden lesz.
Tovább ( 74 szó — 2 hozzászólás )

Videók és szárik

[ Öltözködés | Film | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2007. Január 6.
Az ünnepek alatt szorgosan dolgoztam – a háttérben – a honlapon, úgyhogy hamarosan csörgedezni kezdenek a további újdonságok – kezdve a rövidfilmekkel. Először azzal foglalkozunk majd, hogy hogyan kell száriba öltözni. Remélem, sok lányt érdekel ☺
Tovább ( 163 szó — 5 hozzászólás )

Újévi beharangozó

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. December 23.
Egy jó ideje még arra sem volt kapacitásom, hogy legalább egy csokor új képpel kedveskedjem a honlapon. Szentestétől kezdve azonban megint visszatérünk a régi kerékvágásba: hosszú ideig naponta egy új fotó jelenik majd meg a honlapon, és szeretnék még a közeljövőben több más újdonságot is megvalósítani.
Tovább ( 185 szó — nincs hozzászólás )

Hack

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. December 12.
Na, ilyet is megéltünk: meghekkelték a  JÉ! India oldalt. A mai napon 2-3 órán keresztül elérhetetlen volt a lap, de baja nem esett, csak belepofátlankodott valaki.
Tovább ( 281 szó — nincs hozzászólás )

November – technikai gabalyok

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. November 17.
Ebben a cikkecskében a honlap körül mostanában történt technikai kellemetlenségekről írok. Gondolom, nem túl felemelő olvasmány, de – különösen akkor, ha már regisztrált tag vagy, mostanában szerettél volna vagy szeretnél regisztrálni, vagy tagság nélkül, de gyakran látogatsz el a honlapra – mindenképpen javasolnám, hogy olvasd el.
Tovább ( 948 szó — 2 hozzászólás )

Leállás hatodikán

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Október 6.
Kissé gáz, hogy mostanában folyton hibákról, leállásokról szólnak a hírek. A mai leállás az én hibám volt; figyelmetlen voltam, és szétbarmoltam a honlapot. Hála az egeknek, sikerült helyrehozni. Ha tovább olvasod a cikket, akkor azt is megtudhatod, hogy mi volt ebben a jó. Mert azért volt.
Tovább ( 137 szó — nincs hozzászólás )

Költözés a megoldás?

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Október 5.
Az elmúlt hónapok időről időre visszatérő elérhetőségi problémái a közelmúltban kicsúcsosodtak. Úgy tűnik, ennek megoldására csak akkor lehet számítani, hogyha a  JÉ! India – azonos tárhelyszolgáltatónál maradva – másik szerverre költözik. A szolgáltató ajánlotta ezt a lehetőséget, és megadta a hozzáférést az új tárhelyhez, én pedig elkezdtem a honlap felépítését az új helyen, és a tesztelést.
Tovább ( 168 szó — nincs hozzászólás )

Leállás október 3-án

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Október 3.
Tartok tőle – és egyben remélem is -, hogy sokan vették észre a mai napon, hogy a  JÉ! India nem elérhető. A leállást a tárhelyszolgáltató által végzett szerverfrissítés okozta; a nevükben én is elnézést kérek tőletek, olvasóktól. (Én tőlük csak azért kaptam bocsánatkérést, hogy emailemre sokára válaszoltak – a leállásért nem.) A szolgáltató azt ígéri, én pedig veletek együtt remélem, hogy jogosan, hogy a mostani frissítéstől és rendszerkarbantartástól a közelmúlt akadozásai megszűnnek, vagy legalábbis enyhülni fognak.
Tovább ( 146 szó — 2 hozzászólás )

Nepáli fotók

[ Fotózás | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Szeptember 30.
Holnaptól csörgedezni kezdenek a nepáli fényképek a honlapra. Mint azt tudhatjátok, a közelmúltban elkezdődött a JÉ! Nepál – a honlap nepáli szekciója – kiépítése. Idővel további cikkekkel is bővül majd ez a részleg; addig is a fotók kínálnak majd egy kis bepillantást a himalájai országba.
Tovább ( 110 szó — nincs hozzászólás )

Honlaphibák, akadások

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Szeptember 28.
Rendszeres vendégeim nyilván mind találkoztak már olyan esettel, hogy a honlap valamelyik oldala nagyon lassan jelent meg, egyáltalán nem töltődött le, részlegesen jött elő, vagy az oldal helyett hibaüzenet jelent meg. Ezeket a problémákat elsősorban a tárhelyszolgáltató szerverének túlterheltsége okozza; megoldásukra két út jöhet szóba.
Tovább ( 372 szó — nincs hozzászólás )

Fórumváltozások

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Szeptember 1.

Néhány apróbb átalakulás történt a Fórum táján. A változás lényege az, hogy mostantól a hozzászólások fordított időrendben jelennek meg, tehát a legfrissebb hozzászólások lesznek legfelül.

Tovább ( 81 szó — 11 hozzászólás )

Átállás: Turistaszótár

[ Nyelv | Találkozások | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Augusztus 22.
Átdolgoztam és beillesztettem az új rendszerbe a régi honlap Turistaszótárát.
Tovább ( 76 szó — 2 hozzászólás )

Újdonság: Filmismertetők

[ Film | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Augusztus 20.
Szeptember végén újra indul majd a hindí filmklub. Hogy addig is legyen min élvezkedniük a masala-rajongóknak, létrehoztam egy új film-rovatot, és feltettem bele Móni régebbi filmismertetőit.
Tovább ( 159 szó — nincs hozzászólás )

JÉ! Nepál

[ Nepál | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Augusztus 16.
A  JÉ! India természetesen nem csak az India nevű országról szól, hanem az egész Indiai szubkontinensre vonatkoztatható. Mégis, eddig szántszándékkal korlátoztam Nepál szerepeltetését – csupán egy-két ott készült fotó van fent a honlapon. Ám a közeljövőben épülni kezd a külön Nepál-szekció.
Tovább ( 73 szó — 1 hozzászólás )

Átállás: célegyenes

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Augusztus 15.
Aki a régi  JÉ! India honlapot nem ismerte, csak az újat látta először, talán már azt hitte, permanens a címoldalon a "Figyelem, a honlap épp átállásban van" szöveg. Pedig nem. Le is vettem. Van ugyan még egy-két apróság, ami csak a régi honlapon érhető el, de sokkal több az olyan szolgáltatás és információ, ami viszont csak az újon található meg. Ezért büszkén kijelentem: csaknem kész az átállás.
Tovább ( 293 szó — 1 hozzászólás )

Átállás: étlapfejtő és egyéb konyhatémák

[ Konyha | Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Augusztus 8.
Miután a régi honlap komolyabb szekcióinak nagy része már megújult, kibővült, megszépült, és egyéb módokon tökéletesített formában átköltözött az új rendszerbe, itt az idő, hogy a konyhás dolgok is részesüljenek némi figyelemben.
Tovább ( 123 szó — nincs hozzászólás )

Pár szó a regisztrációról és az adatokról

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Augusztus 1.
Nem csak azoknak szól ez a cikk, akik már regisztrálták magukat a  JÉ! India honlapon. Történt néhány apróbb változás mostanában a regisztráció és a tagság körülményeiben; ezeket írom le, és ezekről intézek hozzátok kérdést.
Tovább ( 378 szó — nincs hozzászólás )

Hirdetés a honlapon

[ Közlemények ]
Szerző: Dániel Megjelent: 2006. Július 31.
Úgy ítélem, hogy bár az átállás még nincsen teljesen készen, immár elég tartalom és funkció van a honlapon ahhoz, hogy teljes értékűnek – és állandóan a még teljesebb érték felé törekvőnek – lehessen nyilvánítani. Ennek jegyében ismét megkezdtem a hirdetők keresését. Ha érdekel ez a hirdetési lehetőség, vagy ismersz valakit, akit érdekelhet, ne habozz értesíteni!
Tovább ( 111 szó — nincs hozzászólás )

Lapozás:
|<
<
1
2
3
4
>
>|

Rendezés Dátum Megnevezés Találatok

  Kultúra >>

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.