JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...melyik a világ leglátogatottabb zarándokhelye?
A Tirupati-templom Dél-Indiában.

Médiaajánlat

Bemutatkozás

A JÉ! India honlap magánszemély által fenntartott, nem profitorientált weboldal, amelynek célja, hogy India kultúrájáról és az indiai utazás fortélyairól hiteles és világos tájékoztatást adjon a magyar közönségnek. A lap alapelve a józan ész, erre is utal a címben a JÉ! szó.

Bár nem az anyagi haszon motivál, a honlap további fennmaradásához és fejlesztéséhez feltétlenül szükségem van bizonyos mértékű támogatásra, amely legalább részben fedezi a beruházott költségeket és munkát. Ezért örömmel venném, ha – hirdetés, linkcsere vagy mecenatúra formájában – Ön is hozzájárulna a website létéhez.

2010. tavaszi negyedében az oldalt átlagosan naponta 200-350 ember látogatja, akik 500-1000 oldalt néznek meg. Részletesebb statisztikákért keressen meg emailen. Az állandó - szűkebb - olvasótábor (ezernél több regisztrált felhasználó, akiknek egy része azonban már inaktív) jobbára India iránt komolyan érdeklődő, esetleg az Indiába utazást fontolgató emberekből áll össze. Az alkalmi látogatók száma napról napra növekszik, és ők is többnyire Indiával kapcsolatos keresés útján jutnak a honlapra. Ezért elsősorban olyan hirdetők jelentkezésére számítok, akik kifejezetten ettől a célközönségtől várnak érdeklődést termékük vagy szolgáltatásuk iránt.

Balogh Dániel, honlap@jeindia.hu

Hirdetési lehetőségek áttekintése

Elsősorban a következő hirdetési módokat ajánlom.
Tarifák megbeszélése végett keressen meg emailen.

Megjegyzések:

 1. Maximum 468x60 pixel.
 2. Maximum 234x60 pixel.
 3. Maximum 120x60 pixel.
 4. Maximum 60 karakter szöveg a honlap arculatának megfelelően formázva.
 5. Az ajánlatot lásd alább; a részletek és feltételek egyeztetendőek.
 6. A Linkgyűjteményben üzleti hirdetés megjelöléssel szerepeltetett weblink, bannerrel és rövid leírással.
 7. Az Eseménynaptárban elhelyezett esemény tájékoztató adatokkal és leírással. Indiával kapcsolatos non-profit események megjelentetése ingyenes, amennyiben a honlap filozófiájával összeegyeztethetőek.
 8. Legfeljebb 468x60 pixel méretű kép és legfeljebb 100 szónyi szöveg, tetszés szerinti cikk végén üzleti hirdetés megjelöléssel szerepeltetve.
 9. Egy bizonyos kijelölt szó, bárhol is fordul elő a honlap szövegében. A választott szóhoz webcím rendelhető, valamint maximum 40 szónyi szöveg, amely – üzleti hirdetés megjelöléssel – felugró tipp formájában jelenik meg a kurzor mellett. (Mint a fenti táblázat tippjei, vagy az istenek nevei ebben a legendában.)
 10. Önálló PR-cikk a Hirdetések rovatban, ésszerű határokon belül tetszés szerinti méretben. A tartalmat a honlap adminisztrátora indoklás nélkül megvétózhatja. A PR cikk mindig üzleti hirdetés megjelöléssel jelenik meg.

Fizetés és számla

A hirdetések díja egyéb egyeztetés hiányában a 11600006-00000000-26144870 belföldi bankszámlaszámra fizetendő (számlatulajdonos: Balogh Dániel; számlavezető bank: ERSTE Bank Hungary Nyrt., 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.). Külföldről és/vagy valutában történő fizetéshez külön egyeztetés szükséges.

A szolgáltatásért a kézzel kiállított számlát a megrendelő igénye szerint eljuttatom közönséges levélpostai küldeményben belföldi címre, elfaxolom belföldi telefonszámra, vagy beszkennelve emailben elküldöm.

Barter ajánlatokra mindig nyitott vagyok.

A hirdetési szolgáltatás teljesítése

A hirdetések a díj beérkezését követően 1 héten belül vagy előre egyeztetett napon jelennek meg az oldalon, és egy naptári hónapig illetve naptári évig maradnak rajta. Gyakorlati okokból csúszás előfordulhat; ez azonban semmiképpen nem rövidíti meg a hirdetés hozzáférhetőségének idejét.

A honlap folyamatos működéséért és a hirdetéseknek a megbeszélt feltételek szerinti megjelenítéséért minden ésszerű erőfeszítést megteszek, azonban felelősséget a szolgáltatásért nem vállalok.

Linkcsere

Várom bármilyen jellegű honlapok fenntartóitól a kölcsönös linkfeltételről szóló ajánlatokat. A JÉ! India honlapon található Linkgyűjteményben olyan oldalakat szerepeltetek, amelyeknek kizárólagos vagy elsődleges célja az, hogy Indiával kapcsolatos témáról tájékoztassanak, és saját magam szubjektív alapon érdemesnek tartom őket arra, hogy olvasóimnak ajánljam. Indiáról ismeretet terjesztő, nem profitorientált, és a honlap filozófiájával összeegyeztethető oldalak linkjeit természetesen ingyen jelenítem meg (bár a viszonzásnak mindig örülök).

Kölcsönös link-megjelenítésre egyeztetés alapján bármilyen témájú oldallal nyitott vagyok. A JÉ! Indiára mutató linkeket láthatóságuk és a linkelő oldal népszerűsége, jelentősége függvényében viszonzom. A "sima" linkcsere azt jelenti, hogy a cserélt link a linkgyűjtemény linkcsere kategóriájában látható; ezenkívvül amíg más ki nem szorítja, addig ott van az oldal szélén megjelenő legújabb cikkek listájában, de később már csak az a látogató találkozik vele, aki kifejezetten a linkgyűjtemény eme kategóriáját böngészi. Ilyet csinálok olyan partnerekkel, akik hasonlóan eldugott aloldalakra teszik a viszonzó linket. A "kiemelt" linkcsere pedig azt takarja, hogy ugyanígy a legújabbak listájában egy darabig szerepel a link, és a linkgyűjtemény kiemelt linkcsere kategóriájában bármikor böngészhető; ám emellett véletlenszerű rotációs rendszerben megjelenhet (szöveges linkként, kép nélkül) a minden generált oldal jobb oldalán található "linkcsere" mezőben. Általában 10-12 ilyen partnerem van; a partnerek számának növekedésével némileg csökken annak az esélye, hogy egy-egy oldalgeneráláskor adott konkrét link jelenjen meg.

Elsősorban profitorientált oldalak linkjének elhelyezése fizetett hirdetésként lehetséges.

Ha érdekel a linkcsere lehetősége, jelezz nekem a kapcsolattartó űrlap segítségével, vagy írj emailt a honlap@jeindia.hu címre. Ha regisztrált tag vagy, akkor a linkek beküldése funkciót is használhatod linkcsere kezdeményezésére: töltsd ki az űrlapot (a Leírás mezőbe írva a link leírásán kívül elérhetőségedet és egyéb megjegyzéseidet), és fel fogom veled venni a kapcsolatot.

Mecenatúra

Nagy örömmel fogadnám valódi mecénások jelentkezését, akik pénzbeli vagy természetbeni adománnyal segítenék a JÉ! India projektet. A konkrét támogatás és a hálakimutatás módjának megbeszélésére írjon a honlap@jeindia.hu címre, vagy használja a kapcsolattartó űrlapot, amennyiben érdekelné a lehetőség. Néhány ötlet, amire esetleg szükségem volna:

 • hosszú távú, stabil szerver és tárhely, ahol a honlap tartalmát elhelyezhetem;
 • támogatás a JÉ! India útikalauz (nem a honlap) könyv alakú és/vagy elektronikus (palmtop) kiadásához;
 • anyagi hozzájárulás a honlap angol verziójának elkészítéséhez;
 • a JÉ! India honlap promóciója nagy forgalmú webhelyen vagy nyomtatott médiában (pl. Indiával kapcsolatos rendezvények szórólapja, plakátja);
 • bármilyen jellegű számítástechnikai felszerelés illetve szoftver, aminek hasznát vehetem a fejlesztő munkában;
 • munkával és szakértelemmel való hozzájárulás a webes megvalósításhoz;
 • Indiával kapcsolatos szakmai és ismeretterjesztő könyvek adományozása (esetleg rendelése részemre);
 • minden egyéb szponzorációs javaslatot szívesen látok.

Jövőbeli mecénásaimat természetesen boldogan honorálom nevük és/vagy weboldaluk feltüntetésével a JÉ! India honlapon, a támogatás nagyságrendjétől függően elhelyezett és méretezett grafikai és/vagy szöveges tartalommal.

Kisebb adományokat is örömmel fogadok a PayPal rendszerén kívül - erre a célra az oldal bal szélén látható Donate gomb használható. 

Programok

Mai események
 • Semmi
Közelgő események
 • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.