JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Szanszkrit és hindí nyelvórák

Megjelent: 2010. Április 14. Megtekintve: 4080
Eddig a fórumban tudott kutakodni az, aki magánórákat szeretett volna venni hindí vagy szanszkrit nyelvből. Persze továbbra is lehet ott is tanárt keresni (és találni is), de most nyitottam egy hivatalos csatornát ennek. Én magam is felkínálom nyelvtanári szolgáltatásaimat, és ha úgy alakul, hogy nem tudok tanítványt vállalni, vagy nem jutunk közös nevezőre, még mindig van esély, hogy találok más tanárt.

Így hát ha kedved van képzett indológustól szanszkritul vagy hindíül tanulni, akkor fordulj hozzám a  JÉ! India kapcsolat oldalán keresztül, vagy a daniel kukac jeindia pont hu címen.

Amit kínálok, az nem kész nyelvtanfolyam: nincs előre meghatározott tananyag, nincs eldöntve a kezdés ideje, sem az órák gyakorisága és időpontja, sem pedig a szint. Egyéni vagy kiscsoportos órákat vállalok; minden más csak azon múlik, hogy miben egyezünk meg. Az árat 45 percenként nettó 2-3 ezer forint közé lőném be (csoportmérettől és szinttől függően), de ez is megbeszélés kérdése.

Ha igény van rá, cégek, csoportok, Indiába utazók számára intenzív nyelvi felkészítést is vállalok országismerettel egybekötve.

Helyszínül elsősorban Budapest kínálkozik, de jómagam most Érden lakom, és ha ide könnyen eljössz, akkor nálam is tarthatjuk az órákat. Ha Budapest, akkor általában az ELTE Múzeum körúti kampuszán tudunk találkozni; a hely és az idő megegyezéstől függ.


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Szanszkrit és hindí nyelvórák
( Névtelen – 2010.08.31, 13:51 )

Mit csináljak, ha itt vagyok már Indiában és egy szót se beszélek Hindiül? Hogy tudok gyorsan vmi tudást magamra ragasztani? Nagyon aranyosak a helyiek, de mégis egy kicsit elveszetnek érzem magam...

Szanszkrit és hindí nyelvórák
( Anna – 2010.10.15, 13:23 )

Én jelenleg hindi tanárt keresek, de sajnos az anyagi kereteim elég korlátozottak. Tudnál valakit ajánlani? Vagy valamilyen könyvet, amiből esetleg otthon is lehet tanulni. Köszönöm!

Szanszkrit és hindí nyelvórák
( Dániel – 2010.10.15, 15:54 )

Szia, rajtam kívül Beszter szokott órákat tartani; a fórumban (pl. itt: http://jeindia.hu/index.php/xarbb/topic/135) megtalálod az email-címét (ő maga ki szokta írni, de én inkább nem írom ki más személyi adatait nyilvánosan), de olcsóbban ő sem fogja vállalni. Óránként kétezer forint alatt szerintem angoltanárt sem nagyon találsz (egyszemélyes magánórákat feltételezve). Ingyenes tanulási lehetőségnek ott vannak a csütörtök esték. Könyvet jó szívvel nem tudok ajánlani - van a Teach Yourself sorozatban hindí nyelvkönyv, de szerintem idegen - pláne távoli - nyelvet tanár nélkül tanulni nem hatékony dolog.

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.