JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Hirdetések


Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Fényképek vásárlása és eladása

Megjelent: 2010. Április 16. Megtekintve: 3710
Illusztrációra, háttérképre, reklámfotóra van szükséged? Mint talán tudod is, a honlap minden tartalmára - így a fotókra is - a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételei vonatkoznak, vagyis nem kereskedelmi célokra szabadon felhasználhatóak azzal a feltétellel, hogy hivatkozol a forrásra, és a felhasználásukkal készített munkád szerzői jogaira azonos szintű védelmet alkalmazol. Egyéb - így mindenfajta kereskedelmi célú - felhasználás a szerző engedélyéhez van kötve, és a  JÉ! India fotógalériájában található képek túlnyomó része - és még számos további indiai (és egyéb) kép megvásárolható közvetlenül a készítőtől.
Tovább ( 349 szó — nincs hozzászólás )
<< Szolgáltatások Találkozások >>

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.