JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Hirdetések


Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Szanszkrit és hindí nyelvórák

Megjelent: 2010. Április 14. Megtekintve: 4058
Eddig a fórumban tudott kutakodni az, aki magánórákat szeretett volna venni hindí vagy szanszkrit nyelvből. Persze továbbra is lehet ott is tanárt keresni (és találni is), de most nyitottam egy hivatalos csatornát ennek. Én magam is felkínálom nyelvtanári szolgáltatásaimat, és ha úgy alakul, hogy nem tudok tanítványt vállalni, vagy nem jutunk közös nevezőre, még mindig van esély, hogy találok más tanárt.
Tovább ( 141 szó — 3 hozzászólás )


Fordítás és lektorálás

[ Irodalom ]
Megjelent: 2010. Április 13. Megtekintve: 2634
Fordításkritika már nemegyszer szerepelt a honlapon. Mostantól magamat is ajánlom fordítóként - így másnak is alkalma nyílhat kritizálni. Ugyanakkor szaklektori munkákat is vállalok, ami végső soron a fordításkritika civilizáltabb és produktívabb formája.
Tovább ( 337 szó — nincs hozzászólás )


Kedvenc idézeted szanszkritul

Megjelent: 2010. Április 13. Megtekintve: 3771
Megkerestek már néhányszor a honlapon keresztül és máshogy is, hogy nem fordítanék-e le egy rövid idézetet szanszkritra. A leggyakrabban tetoválásnak szánták az ilyen szövegeket. Korábban mosolyért vagy pohár sörért csináltam ilyesmiket, de ronda a világ, még rondább a világválság - egy szó mint száz: mostantól hivatalosan, üzleti alapon vállalom rövid szövegek szanszkritra fordítását.
Tovább ( 428 szó — nincs hozzászólás )
  Irodalom >>

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.