JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Felszereléslista

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2006. Július 30. Megtekintve: 4238

A cikk a hirdetés után folytatódik

Fájl letöltése: jeindia-felszereles.pdf title= Csak tagoknak!
jeindia-felszereles.pdf
Méret: 202 kB
Előnézet

Ez az Indiába ajánlott poggyászlista egyoldalas, pipálható változata. Természetesen mindenkinek kissé eltérőek a szükségletei és rigolyái. A saját pipálólistám kissé elszemélytelenített változatát adom itt közre, ami ha másra nem, hát legalább kiindulópontnak jó lehet a saját listád elkészítéséhez.

Az indiai utazáshoz ajánlott felszerelésről itt olvashatsz bővebben: Túlélőfelszerelés.

Ez a letölthető fájl PDF formátumú hordozható dokumentum. Megjelenítéséhez szükséged lehet például az ingyenes Adobe Readerre - letöltéséhez kattints az ikonra!


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Felszereléslista
( kriszti – 2009.09.20, 12:26 )

Nem először jártam Indiában, de így is nagyon hasznos volt, persze kicsit átalakítottam lányos változatra:), de tökéletes alapot jelentett ez a lista. Köszi, hogy megosztottad velünk! üdv: Kriszti

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.