JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Öltözzünk száriba – 1

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Január 7. Megtekintve: 10149

A cikk a hirdetés után folytatódik

Fájl letöltése: sari1.mov.zip title= Csak tagoknak!
sari1.mov.zip
Méret: 9854 kB
Előnézet

Somi Panni, az indiai tánc – és öltözködés – szakavatott ismerője mutatja be tanítványai segítségével, hogy száriba öltözni nem is ördöngösség. Köszönet a résztvevőknek, hogy megjelenhet a film a honlapon.

Ez a film első része; a másodikat itt találod: Öltözzünk száriba – 2.

A szári felöltéséhez képes-szöveges tanácsokat is kaphatsz: A szári felvétele.

Ez a letölthető fájl ZIP formátumú archívum. Régebbi operációs rendszerek alatt külön programra lesz szükséged a kibontásához.

Ez az archívum egy QuickTime formátumú videót tartalmaz. Lejátszásához szükséged lehet az ingyenes QuickTime Playerre - letöltéséhez kattints az ikonra!


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Öltözzünk száriba
( Beszter – 2007.01.07, 16:07 )

Dani, valamiért nem tudom letölteni. Csak mindenféle krixkraxok jönnek elő.

Öltözzünk száriba
( Dániel – 2007.01.07, 18:30 )

Attól tartok, nem a te hibád. Viszont egyelőre nem bírok rájönni, mi okozza. Kisebb fájlokkal próbáltam csak ki, ezzel nem, és gond nélkül működik azokkal. Tehát a mérethez lehet köze. Valamiért ahelyett, hogy megkérdezné, letöltöd-e, elkezdi megjeleníteni neked a .mov fájl tartalmát, mintha szöveg lenne. Dolgozom rajta.

Lesz megoldás
( Dániel – 2007.01.07, 19:33 )

Sajnos kifog rajtam, bárhogy is próbálom megoldani. A kisebb fájlokkal továbbra sincs semmi gond, így egyetlen dolgot tehetek. Megpróbálok két külön filmet csinálni belőle, és aztán még azokat is egyenként bezipelni, és úgy tenni elérhetővé. Kis szerencsével még ma meglesz.

Hát így sikerült
( Dániel – 2007.01.07, 20:36 )

Igen, csak így sikerült megcsinálni. Nem tudom az okát, de úgy tűnik, hogy egy bizonyos méretnél – feltehetőleg 10 megabájtnál – nagyobb fájloknál nem működik rendesen a letöltés, hanem helyette elkezdte kiírni a tartalmukat. Úgyhogy kénytelen voltam szétnyesni a filmet két részre, és a két részt még külön is bezippelni, mert – ami szintén meglepetésként ért – a quicktime film mérete még jelentősen csökken zippeléstől. Ebből mindenesetre az a tanulság, hogy lehet, hogy a többi filmet is majd tömörítve teszem fel. A száris film második része pedig nemsokára megjelenik ugyanitt.

Öltözzünk száriba – 1
( Lily – 2007.01.07, 23:44 )

"Érvénytelen menüleíró"
Ehh
Ezzel most mit kezdjek Dániel? Még mindig nem jó, ha két részből van is.. Szomorú

Öltözzünk száriba – 1
( Dániel – 2007.01.07, 23:53 )

Nekem most is működik. Próbáld újra, és ha továbbra sem, akkor légyszi írd le részletesen, hogy mi történik. Milyen böngészőt használsz, hová kattintasz, mit kapsz eredményül. Köszi.

Öltözzünk száriba – 1
( Alterego – 2007.01.07, 23:57 )

Működik Firefox, Internet Explorer és Opera alatt is, és akkor is, ha nem adminisztrátorként vagyok bejelentkezve, hanem alteregóként. Lehet, hogy valami pillanatnyi galiba miatt nem sikerült neked?

Öltözzünk száriba – 1
( Lily – 2007.01.16, 09:42 )

Hát nekem se explorer se firefox alatt nem megy...! :S
Lehet, hogy már nem nézem meg soha...
Nanembaj, majd jövőhéten ott megtanulom! Kacsintás

Öltözzünk száriba – 1
( Dániel – 2007.01.16, 09:56 )

A "nem megy" nekem nem segít, csak sajnálkozni tudok rajta, de segíteni nem. A letöltések most működnek, tehát a hiba szerintem a te oldaladon lehet – de ha megírnád pontosan, hogy mit csinálsz te, és erre mi történik, akkor lehet, hogy rá tudnánk jönni, hogy miért nem sikerül. Onnan, ahol most netezel, tudsz más weboldalról fájlokat letölteni?

Öltözzünk száriba – 1
( katóca – 2009.07.24, 18:31 )

Köszönöm a filmet, sikerült letölteni, és száriba is öltöztem Mosoly

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.