JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Baadshah (1999)
(rendezte: Abbas Alibhai Burmawalla és Mastan Alibhai Burmawalla, főszerepben: Shahrukh Khan, Twinkle Khanna, Amrish Puri, Johnny Lever )

Szerző:  Minóka. Megjelent: 2007. Szeptember 13. Megtekintve: 2599
Helyszín:
Örökmozgó
Budapest 1074
Erzsébet körút 39
További információ:
A Filmklubról
Belépő
600 forint; diák: 450; nyugdíjas: 300

Ez a film meg úgy került hozzám, hogy valahol, valamikor vettem egy DVD-t, aztán otthon kiderült, hogy nem az a film van a dobozban, amire vágytam, hanem egy másik. Amire nem is vágytam. Sőt nem is tudtam, hogy a világon van. Bizony-bizony megesnek ilyen különös, megmagyarázhatatlan, már-már misztikus véletlenek, ha az ember indiai filmet vásárol! Na, azért nem dobtam ki, hátha jó lesz még valamire! :) Hát ennek a csodás véletlennek köszönhető, hogy a szeptemberi filmklubban a Baadshah-t láthatjátok.


A cikk a hirdetés után folytatódik


Ennek a képfájl típusnak az átméretezése nem támogatott: 54

 Úgy kezdődik, hogy Goa megvesztegethetetlen, jóságos és becsületes miniszterelnök-asszonyát csúnya maffiózók el akarják tenni láb alól, hogy helyére a saját emberüket állítsák, aki nem más, mint... ez csak az utolsó 10 percben derül ki! Küldenek hát egy bérgyilkost és még arra is van gondjuk, hogy kifigyeljék a titkosrendőrség titkos akcióját.

Na de a titkosrendőrség sem esett ám a feje lágyára! Tudják, hogy mit tervelnek a gazok, csak azt nem tudják, hogy kik azok...

Elindítják a Baadshah fedőnevű szupertitkos megmentő akciót, ami csak úgy hemzseg a titkos jelszavaktól és titkos fegyverektől meg titkos ügynököktől. Mindezekről mit sem tudva működik Bombay-ban a ‘Baadshah’ magánnyomozó iroda Raj ‘Baadshah’ (Shahrukh Khan) vezetésével és négy minden hájjal megkent magándetektív-segéddel. A Baadshah fedőnév és a Baadshah „művésznév” véletlen azonossága senkinek nem okoz gondot addig, amíg egy szép napon mindenkit Goára nem vezényel a sors. Akkor aztán újabb véletlenek sorozata folytán Sharukh Khannak kell megmenteni a jó politikust, az elrabolt gyermeket, a gyémántokat, a szép lányt, a jó barátokat, a szent ügyet, az anyukája egészséget és most több nem jut az eszembe...

Vajon sikerül neki?

 De nincs ám egyedül! Segítségére vannak a barátok, a véletlen, a pincérek, az elrabolt gyermek, a szép lány és a titkos fegyverek! (Titkos fegyverek: kézigránáttá alakítható rágógumi, falonjáró cipő, vetkőztető szemüveg.)

Hát egyszer, amikor Shahrukh Khan felveszi ezt a szemüveget, véletlenül a tükörbe néz... Áááááá! Hohohó! Ezt látni kell!

Gyülekező: 2007. szeptember 21. 18.00 óra, Örökmozgó

jelszó: Baadshah


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.