JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Pyaar ke side effects (2006) / A szerelem mellékhatásai
(Rendezte: Saket Chaudary, főszerepben: Rahul Bose, Mallika Sherawat, hindi/angol nyelvű, 125 perces, angol feliratos)

Szerző:  Minóka. Megjelent: 2008. Március 13. Megtekintve: 14271
Helyszín:
Örökmozgó
Budapest 1074
Erzsébet körút 39
További információ:
A Filmklubról
Belépő
600 forint; diák: 450; nyugdíjas: 300

A helyszín ebben a hónapban sem az Örökmozgó, hanem az India Pirro étterem különterme (Hercegprímás u. 18.). A belépő 300 forint, amiért egy fűszeres indiai tea is jár.

Igazi áldás ez a film az emberiségnek. Nem is tudom, mi lenne velünk nélküle. Mert bár azt mondják, a boldog szerelem gyógyír minden bajra, ma már mindenki tudja, hogy minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásai, „amelyek tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez.” Itt volt az ideje, hogy végre valaki felhívja szegény szerelmesek figyelmét a szerelem lehetséges kellemetlen mellékhatásaira is. Mert vannak ám! És nemcsak a szerelemnek, de az eljegyzésnek, sőt, mint az a filmből majd kiderül, még a szakításnak is.

A cikk a hirdetés után folytatódik


Ennek a képfájl típusnak az átméretezése nem támogatott: 68

Azt biztos sokan hallották már, hogy a szerelem legsúlyosabb lehetséges mellékhatását házasságnak nevezik, de ki gondolta volna, hogy a legeslegelső mellékhatás az, hogy az ember szerelme a „Szeretsz engem?” kérdést mindig az India-Pakisztán sportmérkőzés közvetítése közben teszi fel, és mindig akkor, amikor India áll nyerésre.

Nem folytatom a felsorolást, sokkal meggyőzőbb annak a szájából hallani, aki mindezt a saját bőrén tapasztalta.

Sid (Rahul Bose) 32 éves, nem épp egy férfiszépség, alacsony, kispénzű, tizenévesekkel versenyezni próbáló DJ. Trisha, a szerelme (Mallika Sherawat) gyönyörű, magas, előkelő, gazdag és imádja őt. Egy esküvőn ismerkedtek meg, ahol Sid volt a DJ és kis híján lelőtték a mulatozó vendégek, mert vonakodott ezredszer is lejátszani ugyanazt a számot, Trisha pedig, hát igen, Trisha volt a menyasszony, de meggondolta magát és megszökött. Ahelyett, hogy gazdag unatkozó feleség lett volna egy jóképű, gazdag és sikeres férj mellett, inkább a gazdag és független nő szerepét választotta. (Így szokott ez lenni Indiában, ha az ember rájön, hogy nem szerelmes a vőlegényébe…) Aztán véletlenül újból találkozott Siddel, kitört köztük a nagy szerelem és attól kezdve minden tökéletes volt. Azaz csak lett volna, ha nem jelentkeztek volna azok a bizonyos kellemetlen mellékhatások, amelyeket szerencsére ebben a filmben fõhõsünk mindannyiunk okulására leleplez, sõt önzetlen jóbarát módjára azt is elénk tárja, õ hogyan kezelte a problémát.

Szerelmeseknek és mindazoknak, akiket a szerelem veszélye fenyeget, na meg azoknak is, akik elbizakodottan azt hiszik, hogy ők már soha többé nem lesznek szerelmesek, egyszóval mindenkinek a saját érdekében ajánlom, hogy a kockázatok és mellékhatások ellenére tekintse meg ezt a filmet. Nem fogja megbánni!


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.