JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Jab We Met/Amikor találkoztunk… (2007)
(Rendezte: Imtiaz Ali, főszerepben: Kareena Kapoor, Shahid Kapoor, hindi és pandzsábi nyelvű, magyar (!) feliratos, 120 perces)

Szerző:  Minóka. Megjelent: 2008. Május 27. Megtekintve: 7867
Helyszín:
Örökmozgó
Budapest 1074
Erzsébet körút 39
További információ:
A Filmklubról
Belépő
600 forint; diák: 450; nyugdíjas: 300
Rengeteget hallhattunk már arról, mi minden történhet az emberrel, ha vonaton utazik Indiában. Mindennapos eset például, hogy az ember felszáll a vonatra egy didergő téli hajnalon, és másnap reggel, amikor megérkezik, már rekkenő nyárban száll le róla. Jó, jó, tudom, ettől még nem kell elájulni, ez a kiszámítható élmények közé sorolható. De olyan izgalmakat, meglepetéseket és kalandokat is tartogathat egy vonatút, amilyeneket elképzelni sem lehet. Nem is kell! Kezdetnek elég, ha megnézitek ezt a filmet.

A cikk a hirdetés után folytatódik


Ennek a képfájl típusnak az átméretezése nem támogatott: 70

Amikor hősünk, Aditya (Shahid Kapur) felszáll a vonatra, még nem sejti, hogy később ha nem is békaemberekkel, de Geet-tel (Kareena Kapur), a fékezhetetlen temperamentumú szikh lánnyal fog találkozni, aki fenekestül felforgatja az életét. Na persze az sem nevezhető éppen szokványos utazásnak, ahogy Aditya útra kel. Szerelmi bánatában jegy nélkül, egy azt sem tudni hová induló vonatra ül fel, és egyszerűen világgá megy. Szerencsétlenségére pont Geet helyét foglalja el, akinek határtalan boldogságában soha be nem áll a szája. Boldog, mert tanulmányait befejezvén végre hazautazik családjához és tervei szerint hamarosan férjhez is megy, méghozzá egyetlen igaz szerelméhez, Anshumanhoz. Aditya a legkevésbé sem kíváncsi erre, már a vonatból is kiugrana bánatában, de a bolond lányt sehogy sem bírja lerázni magáról. Aztán egyszer csak azon kapja magát, hogy egy perc ideje sincs az önsajnálatra, mert a legelképesztőbb kalandokat éli át a lány társaságában - legnagyobb örömünkre.

Még nagyobb örömünkre a film magyar feliratos lesz, ami ritkaságszámba megy ebben a filmklubban. Hála és köszönet ezért Gianninak, akinek amúgy is sokat köszönhet minden magyar nyelvű Bollywood-rajongó, mert ő hozta létre a http://www.bollywood.extra.hu/ honlapot, amit őszintén ajánlok mindenkinek, akit érdekel a hindi film. Igényes és szórakoztató. Aki többet szeretne tudni a mostani filmről, itt olvashat róla, szintén Gianni tollából. Köszönjük, Gianni, és sok szeretettel várunk a filmklubba!

És várok mindenki mást is, újakat és régieket, mert egy jó hangulatú, vidám filmet láthatunk a legújabb termésből.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.