JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Rab Ne Bana Di Jodi (2008)
(Isten által teremtett pár (2008), rendezte: Aditya Chopra, főszerepben: Shahrukh Khan, Anushka Sharma, 170 perces, hindi nyelvű, magyar feliratos)

Szerző:  Minóka. Megjelent: 2009. Május 23. Megtekintve: 3761
Helyszín:
Örökmozgó
Budapest 1074
Erzsébet körút 39
További információ:
A Filmklubról
Belépő
600 forint; diák: 450; nyugdíjas: 300
A legutóbbi filmben (Don) jóformán nem is volt szerelem. Hát szabad ezt? Nem. Megígértem, hogy most be fogjuk pótolni, méghozzá duplán! Nem vicceltem ám. Itt a főhős duplán szerelmes, és nem azért, mert akkora a szíve, hogy benne ketten is kényelmesen elférnek - láttunk már ilyent, ha nem is hindi filmben, de az életben biztosan, - itt most nem erről van szó. És ha valaki nem tudná elképzelni, hogy hogyan lehet kétszeresen szerelmesnek lenni egy személybe, most már ne is törje a fejét, elég, ha eljön a moziba és mindent érteni fog, sőt lesz egy jó estéje is.

A cikk a hirdetés után folytatódik


Ennek a képfájl típusnak az átméretezése nem támogatott: 78

Elöljáróban annyit azért elárulok, hogy a szerelem sötét verem... Hát még ha viszonzatlan!
És ha lehet valami még a viszonzatlan szerelemnél is fájdalmasabb, az az eltitkolt szerelem.
Hősünk szerelme annyira reménytelen, hogy fel sem fedi azt. Megszégyenülésen és nevetségessé váláson kívül mi mást remélhetne? Pedig nem másba szerelmes ám, mint a saját feleségébe!
Csakhogy ez a házasság nem szerelemből köttetett (hogy hogyan s miért, az majd a filmből kiderül, most nem mesélem el), így eshetett meg, hogy Suri (Shahrukh Khan), a középkorú, félénk, halk szavú, jelentéktelen külsejű hivatalnok és Taani (Anushka Sharma), a szép, fiatal, élni vágyó lány csak a külvilág számára házasok, a valóságban udvarias idegenekként élnek egy fedél alatt.
Aztán egy szép napon Taani táncórákra kezd járni... Ne tessék rosszra gondolni, esze ágában sincs megcsalni a férjét, ő csak táncolni akar, semmi mást. Hanem Suri, hogy meglesse ifjú hitvesét, maga is elmegy a táncórára, persze álruhában, elváltoztatott külsővel, bajusz és szemüveg nélkül (meg húsz évet fiatalodva), és amit nem mert megtenni Suriként, megteszi most mint Raj. Már-már szemtelenül udvarolni kezd Taaninak és esze ágában sincs titkolni szerelmét, sőt!
Hát így lehet valaki duplán szerelmes...
Mi meg izgulhatunk, hogy végül kinek sikerül meghódítani a lányt, Shahrukh Khannak vagy Shahrukh Khannak?
Ezt majd Taani eldönti, nekünk csak abban kell dönteni, hogy pénteken vagy szombaton akarjuk-e megnézni a filmet, mert kivételesen most mindkét napon megtehetjük.
Aki többet szeretne olvasni a filmről, itt megteheti, aki pedig látni is szeretné, ne habozzon, jöjjön el! Mindenkit szeretettel várunk!


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.