JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Rock On!! (2008)
(Hindí nyelvű, magyar feliratos, rendezte: Abhishek Kapoor, főszerepben: Frahan Akhtar, Arjun Rampal; 145 perc)

Szerző:  Filmklubosok. Megjelent: 2010. Október 11. Megtekintve: 1940
Helyszín:
Örökmozgó
Budapest 1074
Erzsébet körút 39
További információ:
A Filmklubról
Belépő
600 forint; diák: 450; nyugdíjas: 300
A Rock On!! 2008-ban fiatalos sztorijával, eszköztelen, természetes színjátékával, az indiai filmben szokatlanul igényes fényképezésével és újszerű rockzenéjével új utakat nyitott a bollywoodi filmben. A film nagy kritikai sikert aratott és azonnal kultuszfilmmé vált, a film hat főszereplője közül négy elnyerte a Filmfare-díjat (az „indiai Oscart), miként az operatőri munka, a sztori és a rendezés is számos elismerésben részesült.

A cikk a hirdetés után folytatódik


Ennek a képfájl típusnak az átméretezése nem támogatott: 81

Aditya Schroff menő bróker jó állással, hatalmas házzal és gyönyörű feleséggel, aki csak a munkájának él. Egy nap neje, Sakshi véletlenül találkozik egy régi barátjával, és rájön, hogy férje tíz évvel ezelőtt egészen más életet élt: egy rockbanda énekeseként verseket költött, a zenélés jelentett számára mindent és lázadó fiatalként semmilyen megalkuvásra nem volt hajlandó. Sakshi összehozza régi barátaival, aminek kapcsán Aditya felidézi a régi barátságokat és azokat a konfliktusokat, melyekkel tíz évig nem mert szembenézni, és fel kell tennie magának a kérdést, hogy mi mindenről mondott le az elmúlt tíz évben.

További érdekességek a filmről: itt .

 


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.