JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Dhoom (2004)
(Rendezte: Sanjay Gadhvi, főszerepben: Abhishek Bachchan, Uday Chopra, John Abraham, hindí nyelvű, magyar feliratos, 129 perc)

Szerző:  Filmklubosok. Megjelent: 2010. November 1. Megtekintve: 3327
Helyszín:
Örökmozgó
Budapest 1074
Erzsébet körút 39
További információ:
A Filmklubról
Belépő
600 forint; diák: 450; nyugdíjas: 300
Egy hónap híján két éve láthattuk a filmklubban a Dhoom 2 című filmet. Most már éppen ideje volt, hogy műsorra kerüljön az első Dhoom is, és végre megtudjuk, hogy is volt az a kezdet kezdetén. November 13-án mindenre fény derül.

A cikk a hirdetés után folytatódik


Ennek a képfájl típusnak az átméretezése nem támogatott: 83

Pimasz motoros banda fosztogatja Mumbai bankjait. Mindenre elszánt vezérük (John Abraham) Jai Dixit nyomozóban (Abhishek Bachchan) ugyan emberére akad, de még a főrendőr sem képes a szélsebes motorokon iszkoló banditák nyomába érni. Mentőangyalként érkezik életébe a kétbalkezes utcai motorversenyző, Ali (Uday Chopra), és hirtelen ötlettől vezetve Dixit nyomozó beszervezi rendőrnek a piti szélhámost.

Nyugati társaival ellentétben a lendületes, fiatalos akció-vígjátékot mindvégig az indiai közönségfilmekre olyannyira jellemző ártatlan báj hatja át, ideális mértékben ötvözve a modern műfaj és a hagyományos maszálá filmek legjobb tulajdonságait. Ez a film emelte szupersztárrá John Abraham-et, de igazán emlékezetessé Ali és Jai kettőse teszi. A Dhoom-széria kultuszfilmmé nemesedett nyitódarabjával új korszak indult Bollywoodban, felrázva a helyi akciófilmek kissé megfáradt világát.

 Ideje: 2010. november 13. szombat, 16:00 - 18:20

(Bollywoodextra.hu)


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Dhoom (2004)
( jauernik77 – 2011.02.03, 08:25 )

tgrecdt

Dhoom (2004)
( vekony88 – 2011.04.03, 18:38 )

nekem tetszik

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.