JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Olvasmányok


Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Levelek Indiából IV-V.

[ Hinduizmus | Szikhizmus | Buddhizmus | Találkozások | Modernek | Észak-India ]
Beküldte: c6 Megjelent: 2007. November 14. Megtekintve: 5509
Szerző: Szilvi, Ádám
Hosszú lenne magyarázni miért és talán nem is fontos de lényeg a lényeg: 2006 szeptemberében párommal Ádámmal elindultunk világot látni. Száznyolcvan napot töltöttünk utazással, amely alatt bejártuk Indiát és Nepál egy részét. Utunk során családunknak és barátainknak küldtünk néhány élménybeszámoló levelet, amelyet most szeretnénk másokkal is megosztani.
Tovább ( 1613 szó — nincs hozzászólás )


Divódásza király kilakoltatása Benáreszből

[ Irodalom | Hinduizmus | Legendárium ]
Beküldte: Dániel Megjelent: 2006. Június 7. Megtekintve: 2134
Szerző: Balogh Dániel
Történt egyszer – ahogy ez már történni szokott -, hogy a földön az állapotok tragikussá váltak. Nem volt ennek semmi különös oka az emberi természettől eltekintve, csak egyszerűen eluralkodott az individualizmus, opportinuzmus, és még egy csomó izmus, ami nem tesz jót.
Tovább ( 1061 szó — nincs hozzászólás )
<< Ágrá  

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.