JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Átállás: Élnek a letöltések

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2006. Július 30. Megtekintve: 1862
Ugyan soha nem a letölthető kincsekről volt híres a  JÉ! India, azért úgy gondolom, ezek is hasznos részei voltak az oldalnak. Mostantól az új rendszerben is működnek a letöltések.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A letölthető anyagok között egyelőre a régi honlapról átvett – de valamelyest megújított – étlapfejtőt, felszereléslistát és vízumkérő lapot találod meg. A nem túl távoli jövőben szeretném a letöltési kínálatot gazdagítani, elsősorban néhány betűtípussal; a távolabbi terveim között szerepel egy  JÉ! India képernyővédő készítése is.

A letöltésekhez csak a regisztrált felhasználók férhetnek hozzá. Beetetésnek persze mindenki elolvashatja, hogy miket lehet innen letölteni, ám a fájlokat csak az kaphatja meg, aki regisztrált és bejelentkezett.

Letöltések közvetlen beküldésére egyelőre nincsen lehetőséged; előbb-utóbb azonban ez is elképzelhető. További letölthető anyagokra vonatkozó kéréseket – és felajánlásokat – szívesen fogadok a fórumban vagy a meglévő letöltésekhez fűzött kommentárokban. Zenét és hasonlókat ne kérj, csak akkor, ha saját felelősségedre fel tudsz ajánlani jogtiszta anyagot.

Ha nézegetted a letöltéseket újdonatúj korukban – július 30-án este -, akkor talán hibákkal találkoztál. Ezeket sikerült megoldani – legalábbis amikről tudtam. Részben az volt az okuk, hogy a letöltendő fájlokat külön is hozzáférhetővé kellett tennem az olvasóknak, nem csak az őket tartalmazó cikkel együtt. Adminisztrátorként, tesztelés közben ez nem jelentett gondot, mások azonban hibaüzenettel találkoztak, amíg ezt ki nem védtem. A másik gondot az okozta, hogy az Internet Explorer nem úgy jelenítette meg a letöltés-gombot, ahogyan azt én Firefox alatt megterveztem; immár ezt a bajt is orvosoltam.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.