JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Meet India Club - Új helyszín

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Június 30. Megtekintve: 3613
Ingyenes hindí-magyar nyelvklub indul július elsején, mely szeretettel vár minden gyakorolni vágyót. Családias közegben tervezzük a klubot mindazoknak, akik szeretnék hindí anyanyelvűek segítségével fejleszteni a nyelvtudásukat, és készek hasonló segítséget nyújtani az itt élő indiaiaknak akik szeretnének magyarul tanulni. A további hírek a klubról ebben a fórumban találhatóak.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Helyszínváltozás! A nyelvi klub első megbeszélése a Holdudvarban lesz, a Margitszigeten.
Kedves Érdeklődők,
Megszületett az első terv a hindí-magyar gyakorlóórák időbeosztását illetően. Ehhez szükségünk volna arra, hogy mindenki írja meg nekünk, hol és mennyit tanult már hindiül illetve miben volna szüksége segítségre. Ha nagyon nagyok a különbségek, értelemszerűen több csoportot fogunk alkotni, hogy a gyakorlás lehetőleg mindenkinek hasznos és élvezetes legyen.

Az órák vasárnaponként lesznek, 3-tól 5-ig a hindí, 5-től 7-ig a magyar foglalkozások. (Szeretnénk, ha lehetőség szerint kölcsönösen részt tudnánk venni egymás óráin a csereprogram szellemében!) A csoportbeosztástól függően páros heteken a kezdőknek a páratlan heteken a haladóknak szeretnénk órákat tartani. Az óra menete a többség igényeihez fog igazodni, de bárki részt vehet rajta. Az órákon hindí anyanyelvűek is segítik a munkát.

Kérjük, hogy az első alkalomra jöjjön el mindenki, aki tud, hogy közösen megbeszélhessük az igényeket és ötleteket, amiket várunk előtte e-mailben is. A kérdéseket, észrevételeket várja az MI Crew :) erre a címre.


Az első találkozó július 1-én vasárnap lesz. 3-tól 5-ig

Cím: Thomán István u. 3. 12. ker. (Kaya Kalp Jóga központ, www.kayakalpyoga.eu)

 
Dear Participants,

We have already decided on the dates of the Hungarian-Hindi Language Club. For this we would like to ask you to let us know where and how much you have learnt Hungarian and what you would like to practise.

The lessons will be on Sundays from 3-5pm Hindí and 5-7pm Hungarian. (This is an exchange programme, so we anticipate help in each other's progress.)

The first session is on 1 July. We would kindly ask everybody to turn up at 3 pm in order to discuss the schedule and the requests.

Address: Thomán István u. 3. 12th district (Kaya Kalp Jóga Centre, www.kayakalpyoga.eu)

Regards,
MI Crew

Frissítés:

A már említett helyszínváltozás miatt sürgősen kellett találnunk egy helyet. A nyelvi klub első megbeszélése a Holdudvarban lesz, a Margitszigeten. www.holdudvar.net
Mindenkit szeretettel várunk, s kérünk szóljatok, akinek csak tudtok a helyszínről!
Tehát 3 órakor ott találkozunk!


--
MI Crew 


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.