JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Őszi képsorozat

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Augusztus 29. Megtekintve: 2935
Elkészültem egy keményen szelektált sorozattal a nyár indiai fotóiból. Ma estétől újra naponta egy új kép jelenik meg a  JÉ! India képtárában, tehát érdemes lesz visszanézni időnként.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez a nyolcvankilenc kép, ami mától késő őszig napi beosztásban megjelenik majd, az idén nyári indiai utam mintegy kétezer képéből válogatott rövid diavetítés anyaga - amiből kiszedtem az ismerősök portréit.

Készült ennek az útnak a során számos további olyan kép is, amit a legeslegjobb - vetítenivaló - százba nem válogattam bele, de a honlapra érdemes felkerülnie, mert jól illusztrál valamit, vagy egyszerűen csak hangulatos. Azt azonban egyelőre nem tudom megmondani, hogy ha kifogyott ez a most kezdődő sorozat, pontosan mivel is fogom folytatni a napi képeket: azokkal, amiket már kiválogattam a régebbi képeim közül, de nem volt még időm honlaposítani, vagy pedig azokkal, amiket még ezután fogok kiválasztani és beszerkeszteni a legújabbak közül.


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Őszi képsorozat
( Christine – 2007.09.08, 08:12 )

Nem volna kedved osszehozni egy foto albumot a honlapon kivul? Csak fenykepek minden sallang nelkul. Oda tobb kepet is foltehetnel es kevesebb munka is lenne vele.

Őszi képsorozat
( Dániel – 2007.09.08, 09:04 )

Nemhivatalosan megsúgok valamit: http://www.flickr.com/photos/danbalogh/ . Itt előre megtekinthető a teljes "őszi képsorozat" (Digvijaya nevű album), de már nem sokáig, legfeljebb néhány hétig. Amúgy a fotók szolgálják a honlapot, nem a 
JÉ! India a fotókat. Tehát ettől a kivételes esettől eltekintve a válasz nem: nem szeretnék a minőség kárára nagyobb mennyiségű fotót közzétenni, és nem szeretném kommerciális honlapok forgalmát és bevételét növelni a képeimmel, amikor a jéindián is közzétehetem őket.

Őszi képsorozat
( Christine – 2007.09.08, 10:27 )

Koszonom hogy megosztottad velem. Gyonyoruek a kepeid. Sajat tapasztalatbol tudom hogy rengeteg munka van veluk ha be akarod oket "epiteni" a honlapodba. Foleg nagyobb mennyisegben.Ezert kerdeztem hogy nem csinalnal e kulon web-es foto albumot.Koszonom megegyszer hogy megnezhetem oket!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.