JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Creative Commons avagy továbbadhatóság

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Augusztus 29. Megtekintve: 13441
Korábban a  JÉ! India tartalmának másolhatóságáról informális szerzői jogi üzenet tájékoztatott (minden oldal alján, bár biztos nem sokan olvasták el). Mostantól a honlapon található tartalmakra a Creative Commons formális "Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább!" licensze vonatkozik.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A teljes licensz embernyelvű szövegét (jobbára magyarul) itt találhatod, a jogi részleteket (egyelőre angolul) pedig emitt. Ennek a lényege, hogy bármit elmenthetsz magáncélra, üzleti céllal nem használhatod fel, és ha - nem haszonszerzési céllal - közzéteszed vagy továbbadod akár eredeti, akár feldolgozott formájában az itt találtakat, akkor meg kell jelölnöd a forrást, és ugyanilyen licensz keretében adhatod tovább (tehát sem teljesen jogvédetté nem teheted, sem teljesen szabad prédává).

Tehát ha továbbadsz valamit a honlapról, akkor magánszemélyek között légy szíves add meg, hogy a http://jeindia.hu honlapról származik az anyag, ha pedig publikusan teszed, akkor köteles vagy a következő forrásmegjelölést alkalmazni: © Balogh Dániel:  JÉ! India - Józan Ésszel Indiáról - http://jeindia.hu.

A honlap tartalmának bármely részét csak akkor teheted közzé vagyonszerzés céljából, ha erre előzetesen írásbeli engedélyt kaptál tőlem, ettől a licensztől független keretek között. 


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.