JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Kétezer cikk a JÉ! Indián

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2007. Október 25. Megtekintve: 5496
Boldogan tudatom, hogy a  JÉ! India összes cikkeinek száma ma elérte a kétezret. Igaz, némi csúsztatással - de a szám a fontos, nem a tény :)

A cikk a hirdetés után folytatódik

A mai napon felkerült a honlap kétezredik cikke. Erre most büszke vagyok, és vállon veregetem magamat. Sajnos a kétezredik cikk éppen a morgós monológjaim közül került ki. Mondjuk azt, hogy tipikus?

Persze ha valaki nekiállna összeszámolni a honlapon található cikkeket, kétezret azért nem találna. Hogy miért? Leginkább azért, mert ebbe a kétezerbe beleszámítanak az átcsoportosítás, átkategorizálás miatt törölt cikkek is, meg azok is, amelyek csak ötletként születtek meg, de aztán vagy nem jöttek létre vagy újra lettek kezdve, és azok is, amelyek még nem jelentek meg, csak be vannak ütemezve.

És persze a számolás jóindulatú: azt nevezem cikknek, amit a honlap motorja cikknek nevez: mindent, amit a Rovatokban találhatunk. Tehát cikk minden egyes fotó, és cikk a szófejtő minden egyes tétele is. A korrektség kedvéért tehát elmondom itt, hogy melyik rovatban hány cikket lehet ténylegesen olvasni a mai napon.

Források: 92
Fotók: 652
Hírek: 77
Olvasmányok: 70
Szófejtők: 491
Filmismertetők: 12
Hirdetések: 2
Könyvismertetők: 18
Letöltések: 22
Linkek: 61
Receptek: 46
Tudod-e: 50.
Összesen: 1593.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.