JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Esszépályázat 2009

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2009. Március 2. Megtekintve: 2421
A Hindí Nyelv Napja alkalmából az Indiai Nagykövetség támogatásával esszépályázat indul - a határidő záros!

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az esszépályázatra "India" témában (vagyis eléggé szabadon választva) 2-3 oldalas írásokat várnak akár magyar, akár angol, akár hindí nyelven. A benyújtás határideje 2009. március 12. (csütörtök), este 8 óra. Az esszéket a Csütörtök esték valamelyik előadásán Négyesi Mária tanárnőnek kell átadni.

A pályázat eredményhirdetésére március 14-én, a Hindí Nyelv Napja alkalmából rendezett ünnepségen kerül sor (hogy ez hol és pontosan mikor lesz, azt felteszem az Eseménynaptárba, amint én is megtudom). Az első három helyezett díjat is kap az elismerés mellé.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.