JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Újdonságok Mikulásra: szabad a kommentvásár

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2009. December 5. Megtekintve: 4651
Hosszú ideje alig-alig tudtam időt szakítani a  JÉ! India fejlesztésére. Most sem pancsolok ugyan a szabadidőben, de azért sikerült egy kicsit előre dolgozni, és így a Mikulás puttonya tartogat egy-két újdonságot.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az azonnal látható újdonság egy alapvető változás a honlap működésében. A  JÉ! India minden cikkét, fényképét és egyebét kommentálni lehet már igen régóta, azonban a hozzászólások írására eddig csak regisztrált tagoknak volt lehetőségük. Mivel a honlap látogatói sokkal többen vannak, mint a regisztrált tagok (akiknek száma egyébként már közelíti a kétezret - de gondolom, sokan közülük nem térnek vissza rendszeresen, csak egyszer regisztráltak valamiért), ezért úgy gondoltam, nagyobb lenne a mozgás, ha mindenki kommentálhatna.

A hozzászólások feltétel nélküli írása persze bizonyos értelemben sebezhetővé teszi a honlapot. A rosszindulatú komment-spamelő botok (programok) ellen egy egyszerű ellenőrző kód (captcha) véd: aki bejelentkezés nélkül szeretne hozzászólni valamelyik cikkhez, annak be kell gépelnie egy kép formájában megjelenő kódot. A regisztrált tagok, ha be vannak jelentkezve, természetesen továbbra is kód nélkül szólhatnak hozzá mindenhez. A biztonsági kód persze nem védi meg a honlapot a trolloktól, akik esetleg ostoba, oda nem illő szövegekkel, reklámokkal spammelik a cikkeket - ha ez történik, akkor enyhe esetben szigorúan moderálom majd a hozzászólásokat, durvább esetben pedig előfordulhat, hogy megszüntetem a szabad kommentálást.

A másik újdonság az, hogy újra lesznek rendszeres új cikkek a honlapon. Egyelőre új szófejtőkön dolgozom, amelyek 2009. december 6-tól háromnaponta fognak megjelenni addig, amíg bírom cérnával. Remélem, hogy sikerül előre kellő mennyiséget elkészíteni ahhoz, hogy idővel újabb fotókat, és talán-talán végre újabb "komoly" cikkeket is készíthessek majd.


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Újdonságok Mikulásra: szabad a kommentvásár
( Névtelen – 2010.01.15, 20:50 )

Nagyon örülök, hogy regiztráció nélkül is hozzá lehet szólni, esetleg kérdezni. Bevallom, nem vagyok "netező", épp' hogy csak tessék-lássék tudok rajta eligazodni. Remélem nem lesz olyan "érdeklődő", aki miatt e lehetőseget meg kellene szüntetni. Az újabb cikkekre pedig nagyon kíváncsi vagyok, hisz csak mától tudok renszeresen bekapcolódni.
Köszönettel: THOTH

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.