JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Grafikai pályázat az Iparművészeti Múzeumtól

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2010. Május 17. Megtekintve: 2371
Az Iparművészeti Múzeum pályázatot ír ki padlómatrica tervekre „Az indiai hatás – The Indian impact” témakörben. A legjobb terveket megvalósítjuk, a matricákat a Múzeumok Éjszakáján 2010. június 19-én az Iparművészeti Múzeumban vagy a Múzeum épülete előtt helyezzük el.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Minden terven szerepelnie kell az Iparművészeti Múzeum feliratnak és a készítő nevének. A terveket 2010. június 1-ig a kriszta.szabo@imm.hu címre kérjük elküldeni. További információ: +36 1 456 5169 vagy +36 1 456 5107

A  JÉ! India nem a pályázat szervezője, tehát kérdésekkel közvetlenül a fenti elérhetőségekhez forduljatok. Ezen kívül az alábbi információt kaptam még:

Nincs méretbeli megkötés; előny lehet, de nem követelmény a vektoros grafika, mert így lehet majd ezzel is játszani. Kicsit eleve nem érdemes, mert nem tud érvényesülni egy ekkora térben. A végleges kivitelnek 1m2 alatt nincs sok értelme. Június 1-re nem kell nyomdai minőségű anyagot leadni, azt elég az eredményhirdetés után. A téma direkt ennyire elkent, jöhet bármi! Minél figyelemfelkeltőbb, annál jobb.


Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.