JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Leállás 2012 júliusban

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2012. Július 24. Megtekintve: 2195
Július 22-én, vasárnap hackertámadás érte a honlapot, ami miatt a tárhelyszolgáltató leállította a hozzáférést. Most - amint látod - ismét működik a honlap, de még egy darabig korlátozások, fennakadások és furcsaságok várhatóak majd karbantartási munkák miatt. Frissítés: július 29-től minden működik, bár a frissítés miatt apróbb hibák még mindig előfordulhatnak. Részletekért olvass tovább!

A cikk a hirdetés után folytatódik

A támadás okáról, céljáról sejtelmem sincsen. Mindenesetre annak, hogy egyáltalán megtörténhetett, köze lehet ahhoz, hogy a  JÉ! India tartalomkezelő motorja régebbi - ezért mindenképpen frissítenem kellett újabb verzióra. A motor frissítése után sok korábban egyénire szabott megoldást kell majd átalakítanom, és ezért egy darabig meglepő viselkedést és korlátozott funkcionalitást tapasztalhatsz. A honlapon ideiglenesen letiltottam a kommentálást és a fórumozást: egyelőre ideiglenesen sem anonim hozzászólók, sem bejelentkezett tagok nem tudnak kommentet, fórumhozzászólást és cikket beküldeni. (FRISSÍTÉS: július 24-én estétől a tagok ismét megtehetnek mindent, amit korábban; július 29-én estétől újra működik a regisztráció nélküli kommentezés is. KÉREK VISZONT MINDENKIT, hogy ha furcsaságot, hibaüzenetet, esetleg váratlan angol nyelvű szövegrészleteket talál, akkor írja meg nekem emailen vagy - még egyszerűbb - ehhez a cikkhez fűzött kommentben!)

Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Leállás 2012 júliusban
( Névtelen – 2012.11.06, 00:29 )

Kedves Dani!
Hibaüzenetet ad ez a link: http://jeindia.hu/index.php/sitecontact/
Azt mondja:
Hibaüzenet
Kivétel ikon
System Error
PHP: Hibajelzés
At: /data/www/htdocs/users/jeindia/var/cache/templates/ead8ea3122d8001670e4f04fe08308a1.php (Line: 196) Undefined variable: useripaddress
[themes/infosindia/modules/sitecontact/user-main.xt]
Részletek:
Hiba van a feldolgozott PHP programrészletben.


Anna

Leállás 2012 júliusban
( Dániel – 2012.11.06, 07:19 )

Köszönöm - előbb-utóbb megpróbálok utánanézni és javítani.

Leállás 2012 júliusban
( Dániel – 2012.11.08, 08:42 )

Most már működni látszik a dolog, megfoltozgattam - remélem, működni fog a továbbiakban is.

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.