JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Benáreszi karfiol

Szerző:  Pandus. Megjelent: 2007. Április 15. Megtekintve: 10673
Egy kellemesen rafináltnak tűnő zöldségétel Pandustól.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Hozzávalók 4 személyre
Időigény: 20 perc

A megtisztított karfiolt rózsáira szedjük. A vajat lábosban megforrósítjuk, hozzáadjuk a karfiolt, megsózzuk és rázogatva 10 percig sütjük-pároljuk. A karfiolt kivesszük és félretesszük.

A megtisztított hagymát, fokhagymát, reszelt gyömbérgyökeret összeturmixoljuk.  A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a hagymakrémet, majd hozzáadjuk a felaprított paradicsomot. Felöntjük a passzírozott paradicsommal, megsózzuk, visszatesszük a karfiolt és 3 percig pároljuk.

Az őrölt fűszereket összekeverjük, szárazon 1 percig pirítjuk, majd a mártásba keverjük. Összeforraljuk. A fűszeres karfiolt párolt rizzsel tálaljuk.Hozzászólások

Légy az első hozzászóló!

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.