JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Nímbú pání: indiai limonádé

Szerző:  Dániel. Megjelent: 2008. Április 1. Megtekintve: 15336
Nimbú pání egyszerűen annyit tesz: citrom-víz. India klasszikus hűsítője, amit a legmezeibb citromos víztől egzotikus költeményekig variálhatsz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Hozzávalók 4 személyre
  • 1 liter víz
  • 2 kisebb citrom vagy nagyobb lime leve
  • 1 csipet só
  • 3 evőkanál cukor
  • 1-2 kiskanál rózsavíz vagy kewra-víz

Időigény: 5 perc

Keverd össze a hozzávalókat. Sóból, cukorból kedved szerint többet vagy kevesebbet is használhatsz. A poharakba töltött italt díszítheted rózsaszirommal, mentaágacskával. Ízlés szerint szódavizet vagy szénsavas ásványvizet is használhatsz. Nyári melegben különösen jól mutat - és jól esik - zúzott jéggel.Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Nímbú pání: indiai limonádé
( Minóka – 2008.04.04, 22:21 )

Szerinetm a nimbú páni akkor az igazi, ha van benne kb 1 közepes citromnyi citromlé, 1 jókora kanál fekete só, és kb 3 dl szódavíz.
Mindenkinek hidegen ajánlom! Mosoly

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.