JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Zírá puláo: fűszeres rizs

Szerző:  Dániel. Megjelent: 2008. Június 10. Megtekintve: 7531
Egy egészen egyszerű, mégis határozottan indiai hangulatú rizsköret.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Hozzávalók 3-4 személyre
Időigény: 20 perc

A vaj-olaj keveréken futtasd meg a fűszereket, majd keverd hozzá a megmosott és lecsurgatott rizst, és 1-2 percig kevergetve pirítsd. Öntsd fel a vízzel, sózd meg, egyszer jól keverd el, majd további keverés nélkül nagy lángon forrald fel. Vedd kicsire a lángot, és fedő alatt főzd puhára.Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Zírá puláo: fűszeres rizs
( Névtelen – 2011.01.05, 18:45 )

Szervusztok..Mi az a kasszialevél???????kösz.

Zírá puláo: fűszeres rizs
( Dániel – 2011.01.05, 19:04 )

Szia, mea culpa: a szófejtőkben édesbabér néven szerepel, nem kasszialevélként - ezért volt az, hogy dőlttel láttad, de nem volt rajta hiperlink. A lényeg, hogy most átírtam a receptben édesbabérra, így már működik a linkje, és rákattintva el tudod olvasni, hogy mi az, valamint a helyettesítésére is kapsz tippet.

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.