JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
 

Indiába olcsón hátizsákkal

Beküldte:  Dániel. Megjelent: 2009. December 9. Megtekintve: 4312

Hivatkozás megnyitása
 
A hátizsákos utazás varázsa... Kíváncsi, vajon milyen lehet India? Nem kell egyedül útnak indulnia.


Hozzászólások

A hozzászólások a szerzőjük véleményét tükrözik. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget.

Indiába olcsón hátizsákkal
( Grintomi – 2010.04.10, 17:56 )

Heló Dani!
Régebben már beszéltünk erről, de most kicsit változott a terv, és nem találtam meg a régebbi bejegyzést. Szóval úgy tervezem hogy szeptember elejére odaérjek indiába. Viszont arra gondoltam hogy egyiptomot is nagyon meg akarom nézni, pontosabban Cairo-t, úgyhogy oda is tennék egy kis kitérőt. Azt nem tudom hogy mikor kéne elindulnom. Vonattal vagy busszal le lehet menni Egyiptomba, onnan meg Indiába? És ez kb mennyibe kerülne? Vagy talán olcsóbb ha veszek repjegyet egyiptomba aztán onnan megyek valahogy inidiába? Te mit ajánlasz. Jó lenne ha útközben azért tudnék nézegetni, azért gondoltam buszra vagy vonatra, de ha nem lehet megoldani akkor jó repcsi is.
Egyébként Egyiptomban csak a piramisokat szeretném megnézni aztán tűznék is tovább, de nem tudom hogy osszam be az időmet mert nem tudom hogyan menjek. És aztán majd Indiában szeretnék huzamosabb időt eltölteni.
Köszi.

Indiába olcsón hátizsákkal
( Dániel – 2010.04.10, 19:10 )

Hát ehhez sajnos semmit nem tudok hozzászólni, arrafelé még nem jártam. Nekem bonyolultnak hangzik. Amúgy oké, hogy nem találod a régebbi fórumbejegyzést, de akkor is a fórumba jobb ilyesmiket írni, mint egy külső linkhez fűzött megjegyzésbe...

Opciók:
Cikktérkép
Archívum
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.