JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Fórum - indiai filmek letöltése

Fórum főoldal > Közösség > A honlapról > indiai filmek letöltése

Szerző Hozzászólás
Dániel

2006. Máj 6. óta tag
326 hozzászólás
Lakhely: Budapest
Saját témái
Kelt : 2010. Jún 12. 05:26:19 du
     

Ajánlom figyelmedbe az Indiai filmek letöltése című topikot - esetleg körül is lehetett volna nézni új topik nyitása előtt. Nagyon sokat onnan sem fogsz megtudni, de talán onnan segít valaki. A jéindiának sem most, sem a jövőben nem lesz közvetlenül köze semmilyen illegális letöltéshez.

Dániel a JÉ! Indiától

2010. Jún 12. óta tag
2 hozzászólás
Saját témái
Kelt : 2010. Jún 12. 03:51:29 du
     

Témanyitó hozzászólás: indiai filmek letöltése

Sziasztok! Szeretnék indiai filmeket letölteni, de nem tudom hogy honnan lehetne. Ebben kérném a segitségeteket ha tud valaki ilyen oldalt az légyszi irjon. Elöre is köszönöm.


Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.