JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Fórum - Műtárgyak Indiából

Fórum főoldal > Indiai kultúra > Tárgyi kultúra > Műtárgyak Indiából

Szerző Hozzászólás
PereViki
2011. Okt 22. óta tag
20 hozzászólás
Lakhely: Kovalam, Kerala, India
Saját témái
Kelt : 2012. Aug 21. 11:01:04 de
     

Szia Romi!

Én kint élek a családommal Dél-Indiában. Van egy angol barátom, aki (ugyan most Sri Lankán tartózkodik hosszabb ideig) hónapokig járta Indiát és törzsektől származó festményekből és szobrokból álló gyűjteményéből még galériát is nyitott Trivandrumban. Esetleg tőle tudnék érdeklődni, hogy tud-e a környéken megfelelő forrást a szobor beszerzéséhez, esetleg elkészítéséhez.

Üdv,
Pere Viki

Pere Viki -- indiapass.blog.hu -- www.facebook.com/IndiaPass


2008. Jún 8. óta tag
42 hozzászólás
Lakhely: Bp.
Saját témái
Kelt : 2012. Aug 20. 08:00:27 du
     

Témanyitó hozzászólás: Műtárgyak Indiából

Sziasztok!

Egy legalább 25-30 centi magas meditáló Shiva (fa)szobrot szeretnék beszerezni. Ehhez keresnék kapcsolatot! Van valakinek ismerőse aki kint él vagy esetleg helybéliként ilyesmivel foglalkozik?
Legjobb lenne közvetlenül egy indiai fafaragóval kapcsolatba kerülni, mert így egyfelől pontosan a kívánságom szerint tud megvalósulni a mű, amely a meditációs sarkom fődísze lenne. Másfelől az kapná a pénzt, aki tényleg dolgozott vele és nem a kereskedők akik a turistákat hülyére veszik a beszerzési ár többszörösért adják a szobrokat, tárgyakat. Volt egy ilyen vonalam, de sajnos elhalt...

Tehát indiai kapcsolatot keresnék műtárgyak beszerzése végett kifejezetten saját használatra. Nem akarok kereskedni ezzekkel.

Romi


Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.