JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona


Fórum - Meet India Club

Fórum főoldal > Indiai kultúra > Vegyes India > Meet India Club

Szerző Hozzászólás
Dániel

2006. Máj 6. óta tag
326 hozzászólás
Lakhely: Budapest
Saját témái
Kelt : 2007. Júl 4. 06:30:54 du
     

Kedves Mindenki!



Reméljük a vasárnapi találkozón mindenki jól érezte magát a felmerülő nehézségek ellenére! A következő találkozó júli. 15én 15 órakor lesz. A helyszín: Thomán István u. 3. 12. ker. (Kaya Kalp Jóga központ, 

WWWwww.kayakalpyoga.eu). A megbeszéltek szerint párhuzamosan fognak működni a csoportok, úgyhogy a kezdési időpont mindenkire vonatkozik!
Sajnos úgy alakult, hogy egyikünk sem tud jelen lenni 15én, így a koordinátori szerepet Milendee vállalta át erre az alkalomra Vijayanand ji segítségével, aki a helyszínt biztosítja számunkra. Várnak mindenkit szeretettel! Mosoly


Üdvözlettel

--

MI Crew

Dániel a JÉ! Indiától


2006. Máj 6. óta tag
326 hozzászólás
Lakhely: Budapest
Saját témái
Kelt : 2007. Júl 4. 06:27:05 du
     

Témanyitó hozzászólás: Meet India Club

Úgy gondoltam, hogy a legjobb az lenne, ha a MI Club összejöveteleiről egy külön fórumban jelennének meg értesítések. A mostanit felteszem én, a későbbieket jó lenne, ha maguk a szervezők írnák be ide is. Ha jobb szeretnétek, hogy az eseménynaptárba kerüljenek bele az összejövetelek, akkor keressetek meg emailben, és csinálok nektek olyan jogosultságot, hogy beküldhessetek az eseménynaptárba is - de mindenképpen az lenne jó, ha ti intéznétek a dolgot.


Ha valaki nem tudná, miről is van szó, a klub alakulásáról ez a cikk tudósít . Engem fölösleges akár emailen, akár telefonon kérdezni további információról, mert nem tudok semmi többet, mint ami a honlapon megjelent. A szervezők emailje.

Dániel a JÉ! Indiától


Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.