JÉ! India
Kapcsolat
Adakozás
Segíts, hogy a honlap fennmaradjon!
Ajánló
Bollywood - A földreszállt félistenek otthona
Tudod-e...
...honnan származnak az arab számok?
Természetesen Indiából, különben nem lenne itt a kérdés.

Hozzászólások

Bérindológia - szolgáltatások a JÉ! Indián
( Dániel – 2012.02.04, 15:25 )

Szia, általában valóban szeptembertől szokott kezdő csoport indulni a követségi ingyenes órákon. De volt már rá példa, hogy az ősszel indult csoport annyira lemorzsolódott vagy annyira nem tanult, hogy a februári második félévkezdéskor is kezdő szintről indult újra. Ezeket az órákat nem én tartom, helyettesíteni is csak ritkán szoktam rajtuk, így nem vagyok képben - mindenképpen tanácsolom, hogy jövő héten menjél el és érdeklődd meg személyesen, nem ez lesz-e most is a helyzet.

Vissza: Bérindológia - szolgáltatások a JÉ! Indián

Programok

Mai események
  • Semmi
Közelgő események
  • Semmi
Linkcsere
Xaraya motorral
Get Firefox!
WYW kereső
   

Ellenkező értelmű megjegyzés hiányában minden képi, írott és eszmei tartalom szerzői jogának tulajdonosa Balogh Dániel. Ezen tartalmak csak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használhatóak fel (bővebben itt). Üzleti célú felhasználásukhoz külön, írásos engedély szükséges.

A lap optimális külalakja Firefox böngésző alatt, minimum 1024x768-as felbontású, 32 bit színmélységű monitoron jelenik meg. Kérlek, ha a honlap működésében, viselkedésében hibát, meglepő dolgot találsz, értesíts róla.